Houten keuken laten maken?

Houten keuken op maat laten maken? De vakmensen van Waterink Keukenmakerij maken jouw complete keuken op maat. Dat houdt in dat je een keuken krijgt die volledig is afgestemd op jouw wensen.

Keukenonderdelen op maat

In onze werkplaats vervaardigen wij handgemaakte keukens met diverse keukenonderdelen op maat:

 • keukenkasten
 • keukenladen
 • keukenfronten
 • schouwen
 • keukeneilanden
 • krans- en lichtlijsten

 

Houten keukenladen

In een basiskeuken worden normaal gezien witte, stalen keukenladen geplaatst. In een houten keuken integreren we stevige houten laden. Wij doen er alles aan om rekening te houden met jouw verlangens en jouw specifieke wensen te vervullen.

De voordelen van zo'n handgemaakte keukenlade liggen voor de hand. Naast het feit dat de laden volledig op maat worden gemaakt, bepaal je zelf de hoeveelheid opbergruimte in je keuken.

Houten keuken laten maken?

 

Keuken: maatwerk van hout

Verwerking van hout

Alle kasten en laden worden in onze eigen werkplaats gemaakt.

Massief hout komt binnen als ruwe houten planken.

Deze worden vervolgens vakkundig bewerkt zodat er kasten, fronten en tafels van gemaakt kunnen worden. Ben je benieuwd naar de voortgang van de keuken dan mag je tijdens het productieproces altijd komen kijken hoe ver wij gevorderd zijn met jouw keuken!

 

 

Keukenkasten

Onze keukenkasten verdelen wij in drie categorieen:

 

Basiskasten

Basiskasten worden gemaakt van waterwerend MDF en niet van spaanplaat. Dit is belangrijk omdat fabriekskeukenkasten gemaakt worden van spaanplaat.

Luxe kasten

Luxe kasten bestaan in basis uit MDF. De voorste vijf centimeter van de kasten wordt afgewerkt met massief hout. In dit massieve hout worden de scharnieren vastgezet.

Deluxe kasten

Deluxe kasten worden voor vrijwel 100% opgebouwd uit massief hout. Enkel de achterwand wordt van fineer gemaakt. Dit heeft te maken met de werking van het hout. Een massieve achterwand kan de kast namelijk uit elkaar drukken.

 

Maatwerk: handgemaakte houten keuken

Houten keuken maatwerk

Houten keuken laten maken?

 

Dit zeggen onze klanten

Reviews Waterink Keukenmakerij

''Ontwerp van de keuken werd er enerzijds goed geluisterd naar onze wensen, maar kwamen zij anderzijds ook met goede voorstellen.''

Wij kwamen bij de firma Waterink terecht voor een nieuwe keuken. Daarvoor hadden wij ons al georiënteerd bij diverse andere keukenleveranciers.

Onze wensen bestonden niet alleen uit het plaatsen van een nieuwe keuken, maar er moest ook een flinke verbouwing plaats vinden. Dit hebben wij aan Erwin Waterink voorgelegd en al snel bleek dat hij van vele markten thuis is en dat wij met een gerust hart alle werkzaamheden aan hem konden overdragen.

Bij het ontwerp van de keuken werd er enerzijds goed geluisterd naar onze wensen, maar kwamen zij anderzijds ook met goede voorstellen. De gehele regie lag in handen van de firma Waterink ( aannemer, installateur, stukadoor, tegelzetter etc.) We hoefden zelf nergens achteraan, alles was perfect op elkaar afgestemd. Alles verliep volgens planning, vanaf dag 1 tot en met de laatste dag. Met als eindresultaat een prachtige en zeer functionele keuken.Ook de nazorg is perfect. Als er iets is, dan is een telefoontje of e-mail voldoende en wordt het direct opgelost.

- Familie Horsman -

 

''Jullie zijn erg flexibel geweest, aangezien wij de datum voor plaatsing noodgedwongen een paar keer moesten wijzigen''

We zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Zowel over de opstelling, als over de gekozen materialen konden we goed overleggen.  Aan alle wensen van ons is voldaan.  Over ons werkblad krijgen we veel positieve reacties. De keuken biedt veel ruimte en door de bijzondere tegels ook kleur. Jullie zijn erg flexibel geweest, aangezien wij de datum voor plaatsing noodgedwongen een paar keer moesten wijzigen.

Het plaatsen ging snel. Leuk om te zien hoe de keuken in 1 dag opgebouwd werd. Van een paar weken geen keuken naar een prachtig exemplaar!

Ook hebben we onze vloer bij jullie besteld. 3 verschillende kleuren stalen werden geleverd, zodat wij thuis met daglicht konden bekijken wat we het mooist vonden. De keus was hierna snel gemaakt. De vloer is goed gelegd en wij zijn er heel blij mee! We zouden jullie zeker bij andere mensen aanbevelen, omdat er zoveel mogelijk is. En er ook veel keuze-mogelijkheden zijn.

- Familie Slot-Tromp -

Om deze redenen kies je voor Waterink Keukenmakerij

 • In totaal meer dan 80 jaar ervaring in het keukenvak
 • Je deelt jouw keuken in naar wens
 • Alles wordt gemaakt in onze eigen werkplaats
 • Wij spuiten de keukens in de kleur die jij wenst
 • Wij hebben nog ouderwets kennis van zaken
 • Vakmanschap is een voorwaarde voor onze mensen

 

Maak nu snel en eenvoudig een afspraak
 

Maak afspraak

 

 

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

 • service Service met een lach
 • kwaliteit Altijd kwaliteit
 • prijs Eerlijke prijs
 • detail Oog voor detail
 • vakmanschap Vakmanschap
 • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | website realisatie dotsolutions