Verkeerde of onlogische indeling van de keuken

Een verkeerde of onlogische indeling van de keuken is een bron van frustratie. Is het handig om de indeling te veranderen of moet er een compleet nieuwe keuken geplaatst worden?

Voorbeelden van een onlogische indeling

Voorbeelden die bijdragen aan onlogische indeling van de keuken zijn:

Een goed ontwerp van de keuken

Of je nu de keuken zelf plaatst of er voor kiest om de keuken te laten plaatsen. Op het moment dat je voor de keuze staat is het essentieel dat je zich goed laat informeren. Door goed na te denken over een logische keukenindeling voorkomt je dat je tegen grote ergernissen aanloopt achteraf.

Vraagt je zich eens af

Vraag je zich eens af wat belangrijk is in jouw keuken:

Open of dichte keuken

Bij een open keuken dien je ook in ogenschouw te nemen dat het geluidsniveau van de vaatwasser en andere apparatuur geen overlast oplevert.

onjuiste of verkeerde indeling keuken

Functioneel werken

Om functioneel te kunnen werken moeten deuren open gaan wanneer je dit wilt, er moet voldoende ruimte zijn om te bewegen. Verder zijn voldoende opbergruimte, de juiste verlichting en de juiste apparatuur van belang.

Keukens analyseren

Waterink Keukenmakerij adviseert een aantal keukens te bekijken. Zowel in showrooms als bij vrienden als bij je zelf in huis. Maak hierbij notitie van de prettige en de onprettige aspecten. Zodoende komt je tot een helder geformuleerde keukenwens.

De bijdrage van Waterink Keukenmakerij

Waterink Keukenmakerij heeft jarenlange ervaring in de keukenbranche. Wij hebben al heel wat keukens en keukenindelingen voorbij zien komen. Deze ervaring delen wij graag om te voorkomen dat jij je achteraf aan je eigen keukenindeling ergert. Wij komen bij je thuis (indien gewenst) om te bekijken om een analyse te maken van de situatie. Van hieruit brengen wij een passend advies uit.Je keuken laten opknappen?
 

Wil je meer informatie over renovatie van jouw keuken? Wij informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden
renovatie keukenInformatie aanvragen

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heb je vragen, neem contact met ons op.

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukens.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact | privacy website realisatie dotsolutions