Te weinig ruimte op jouw kookplaat?

Klanten komen bij Waterink Keukenmakerij binnen met de opmerking dat er te weinig ruimte is om te koken op een ‘te kleine kookplaat’. Het is zaak dit bij aanschaf van de keuken in ogenschouw te nemen. Wanneer achteraf blijkt dat je te weinig ruimte kost het altijd meer tijd en geld.

'Welke kookplaat wil je hebben?'

Ontvang direct advies

Herken je dit?

Herken jij je in het volgende:

Is jouw kookplaat te klein?

Het probleem is simpel: jouw kookplaat lijkt te klein? En dat probeem wil je opgelost hebben. Een veelgemaakt misverstand blijkt te ontstaan bij een vijfpitskookplaat. Vijf pitten lijkt ruimte te geven maar is dit ook zo?

Een vijfpitskookplaat? Is dat handig?

Veel klanten zijn van plan een vijfpitskookplaat aan te schaffen? Wij adviseren doorgaans om dit niet te doen. Het lijkt alsof je meer ruimte op de kookplaat krijgt. Toch is dit niet het geval. Plaatst je een pan op de middelste pit dan blijft er weinig ruimte over voor de pannen op de pitten er om heen.

Ons advies: kies voor een vierpitskookplaat waarbij de pitten ver genoeg uit elkaar geplaatst zijn. Zo benut je de vier pitten optimaal en kunt je ook met vier grote pitten werken.

Vier, vijf en zespits kooktoestellen

Kooktoestellen zijn in diverse soorten en maten te bestellen. U kunt kiezen voor vier, vijf of zes pitten. Bij de aanschaf en installatie van een nieuwe keuken stellen wij onze klanten altijd een aantal vragen om te herleiden welke kookplaat het beste past:

Op basis van deze informatie geven wij passend advies

Problemen met jouw kookplaat?

advies keukens Is jouw kookplaat te klein?

advies keukens Doet de pit van jouw inductiekookplaat het niet?

advies keukens Kookplaat wordt niet meer schoon

advies keukens Krassen op de kookplaat

advies keukens Barst in de glasplaat van je kookplaat?

advies keukens Keramische kookplaat doet het niet meer

Inspiratie opdoen
 

Wij nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kop koffie of thee geven wij je passend advies.
Informatie aanvragen

 

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heb je vragen, neem contact met ons op.

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukens.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact | privacy website realisatie dotsolutions