Criteria en aandachtspunten aanschaf keuken

Bij de oriëntatie op een nieuwe keuken dien je je een aantal dingen af te vragen. Wat is belangrijk? Waar moet je op letten. Waterink Keukenmakerij zet de criteria voor een nieuwe keuken op een rij?

Stijl keuken en kastfronten

Criteria en tips keuken

Wil je een landelijke, stoer landelijke of moderne keuken? En wat voor stijl keukenkasten en handgrepen wilt je hierbij? De oriëntatie op een nieuwe keuken begint vaak bij een stijlkeuze.
 

Zorgvuldige oriëntatie

Criteria en tips keuken

Een zorgvuldige oriëntatie begint tegenwoordig vaak via het internet. Ook een goed gesprek met jouw buurvrouw of andere bekenden kan zinvolle informatie opleveren. Wat vind je belangrijk in jouw keuken? Kook je veel of juist niet? Wilt je afwassen of moet je er niet aan denken?
 

Een praktische inrichting

Criteria en tips keuken

Praktisch gebruik is de belangrijkste graadmeter bij de inrichting van de keuken. Heb je pannen bij de hand wanneer je gaat koken? Of moet je ze achteruit een kast vissen? Staan jouw kruiden op ooghoogte? Kunnen de kinderen kasten openen?
 

Goede ergonomie

Criteria en tips keuken

Een goede ergonomie is voor jouw fysieke gestel van essentieel belang. Een gemiddeld aanrecht is 90 centimeter hoog. Wanneer je erg lang bent is het zaak om een ‘hogere keuken’ in overweging te nemen.
 

Betaalbare apparatuur

Criteria en tips keuken

Een gerichte inventarisatie voor aanschaf van de keuken biedt de mogelijkheid om goede apparatuur in de keuken te bouwen. Wat zijn jouw wensen? Een vaatwasser, koelkast, combi-magnetron,quooker, inductieplaat of gaskookplaat?
 

Goede opbergmogelijkheden

Criteria en tips keuken

Vervelend wanneer je de spullen die je kwijt wilt in de keuken niet kwijt kunt. Materialen blijven slingeren en zodoende hebt je altijd een slordige aanblik. Een juiste inventarisatie geeft ons de gelegenheid je een passend ontwerp te maken.
 

Prijs kwaliteitsverhouding

Criteria en tips keuken

Is een goedkope per definitie van mindere kwaliteit? Waterink Keukenmakerij biedt keukens van 2500 tot pakweg 6000 euro. Binnen deze prijsklasse zijn er tal van mogelijkheden in kleur, apparatuur, aanrechtblad en andere zaken. De kwaliteit is uitstekend.

 

Inspiratie opdoen
 

Wij nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij jouw ideale keuken.
Adresgegevens showroom

 

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | website beheer dotsolutions