Waterschade in de keuken

Waterschade in de keuken kan snel ontstaan. Een verstopte afvoer of een lekkende boiler kunnen aanleiding zijn. Keukenonderdelen (kasten) kunnen hierdoor opzwellen of kromtrekken. Bij waterschade in de keuken kunt u aan een keukenrenovatie denken.

Schade door water

Kromgetrokken keukenladen, kromgetrokken kastdeurtjes en bruine vlekken op kastdeuren zijn veel voorkomende gevolgen van waterschade. Wanneer hier sprake van is kunt u de keuken onderdelen laten renoveren.

Deel van keuken vervangen

Bij een keukenrenovatie is het een groot voordeel dat u slechts een deel van de keuken hoeft te laten renoveren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en bovendien hoeft u niet een nieuwe keuken aan te schaffen. Ook bij een keukenrenovatie lijkt de keuken weer als nieuw.

Volledige keukenrenovatie

Je kunt ook kiezen voor volledige keukenrenovatie. Wat dacht u van het vervangen van kapotte of beschadigde keukenapparatuur, het overspuiten of vervangen van keukenkastjes en fronten of het vervangen van handgrepen. Waterink Keukens heeft ervaring in het renoveren van een keuken. Wij hebben een eigen werkplaats met spuiterij. Bovendien monteren wij alle elementen weer zoals het hoort. Bij Waterink Keukens bent u aan het juiste adres.

Waterschade in de keuken verzekerd?

Bij waterschade in uw keuken dient u de verzekering op de hoogte te stellen van de kosten die de reparatiewerkzaamheden met zich meebrengen. Een offerte hiervoor dient te worden opgevraagd. Deze offerte zal aan diverse eisen moeten voldoen alvorens deze wordt ingediend bij de verzekeraar. Daarom vragen wij voor het maken van een offerte een bedrag van €100,00, welke na opdracht in mindering wordt gebracht op de totaal factuur.


Uw keuken laten opknappen?

Wilt u meer informatie over renovatie van uw keuken? Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden
Informatie aanvragen

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions