Handgemaakte of standaardkeuken Coevorden

Woon je in de regio Coevorden en wilt je een goedkope keuken aanschaffen? Waterink Keukenmakerij ondersteunt je bij het ontwerp en plaatst jouw nieuwe keuken. Vakmanschap staat bij ons voorop maar wij bieden een betaalbare prijs/kwaliteitverhouding. 

Diensten Waterink Keukenmakerij

Je kunt bij Waterink Keukenmakerij terecht voor:

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestel je talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukenmakerij kun je terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaal je een hogere prijs, daar staat tegenover dat je een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor jou gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaal je minder maar dien je je te schikken in de standaardmaten. Wat betreft materialen en stijlen is de keuze enorm.

Erkend keukenbedrijf

Waterink Keukenmakerij adviseert je over:

 

Inspiratie opdoen
 

Wij nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij jouw ideale keuken.
Adresgegevens showroom

 

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Keukenplaatsing Regio Coevorden

Jepp keukens is actief in de regio Coevorden: Aalden, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, Erm, Gees, Geesbrug, Holsloot, Meppen Oosterhesselen, Schoonoord, De Kiel, Sleen, Steenwijksmoer, Stieltjteskanaal, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo, Zwinderen.

Overzicht keukens Waterink Keukenmakerij


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions