Handgemaakte houten Keuken: Tilburg

Woon je in Tilburg en ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Heb je wel eens gedacht aan een investering te doen in een echte goede kwalitatieve keuken. Bijvoorbeeld een handgemaakte houten keuken van hardhout.

Keuken en woonkamer

De overgang tussen keuken en woonkamer wordt steeds minder en veel mensen maken er zelfs één grote kamer van. Het is dan ook niet voor niets dat het belangrijk is om de juiste keuken uit te zoeken. Eentje met een stijl die past bij de rest van je huis, die betaalbaar is en natuurlijk lang mee gaat. Waterink Keukens maakt jouw droomkeuken helemaal op maat.

Keuken zelf inrichten en indelen

Fabriekskeukens wordt gefabriceerd voor standaardgebruik door grote groepen mensen. Daarbij gaan ze uit van een gemiddelde hoeveelheid kastruimte, apparatuur en gebruiksgemak. Dat is natuurlijk heel slim, maar waarschijnlijk niet jouw droomkeuken.

Op het moment dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe groot het gootsteenkastje, de opbergruimtes en de besteklade worden, wordt de keuken niet alleen veel praktischer, maar ook veel persoonlijker. Het is dan echt jouw keuken. De kans is dan ook groter dat je er met veel plezier in zult koken, eten en leven.

 

handgemaakte keuken

 

Stijl van de keuken

Daarnaast is het natuurlijk veel leuker als je helemaal zelf kunt bepalen hoe de keuken er uitziet. Keukens bestaan in allerlei stijlen. Variërend van een oud Hollandse keuken met tegeltjes aan de muur en grootmoeders portret aan de muur, tot een volledig strakke moderne keuken.

Ook met hout is tegenwoordig heel veel mogelijk. Heel populair is de landelijke moderne stijl. Daarbij hint je keuken wel naar gezelligheid en vroeger, maar wel met weggewerkte handgrepen en een strakke vormgeving. Het beste van beide werelden. Met een keuken die handgemaakt is, bepaal je het zelf.

Praktisch

Handgemaakt is bovendien ook veel praktischer. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de keukenkasten en keukenladen, laden en de ruimte voor alle apparatuur. De een heeft behoefte aan een veel grotere koelkast of oven dan de ander.

En misschien heb jij wel een groot servies, waar je extra veel ruimte voor nodig hebt. Dit zijn allemaal dingen die wij meenemen bij het ontwerpen van een keuken. Bovendien kan deze keuken dan ook optimaal worden aangepast aan de grootte en het ontwerp van de kamer. Uiteindelijk levert dit veel meer efficiënte ruimte op en is het bovendien helemaal aangepast op jouw manier van werken.

Ga door naar: inrichting van je keuken

Voordelen van een handgemaakte keuken

De voordelen op een rij:

Waterink Keukens Hardenberg  Minimaal gebruik van passtukken

Waterink Keukens Hardenberg  Variabele onderkasthoogte

Waterink Keukens Hardenberg  Kasten in elk gewenste diepte en breedte

Waterink Keukens Hardenberg  Indeling kasten naar wens

Waterink Keukens Hardenberg  Hoge kasten op maat

Waterink Keukens Hardenberg  Alle mogelijk kleuren

Waterink Keukens Hardenberg  Basis, luxe en deluxe kasten

Keukenblad op maat

Je bepaalt zelf welk materiaal jij wilt voor het keukenblad

Kwaliteit van de keuken

De kwaliteit van een houten keuken die handgemaakt is beter. In de meeste fabriekskeukens wordt spaanplaat gebruikt voor de houten onderdelen. Dat is op zich niet verkeerd, maar wel als je er een lange tijd intensief gebruik van gaat maken.

Hout in handgemaakte keukens

Wanneer je kiest voor een handgemaakte keuken dan is het belangrijk dat je weet dat wij onze keuken van MDF maken en niet van spaanplaat wat wordt gebruikt in de fabriekskeukens.

Meestal wordt bij op maat gemaakte keukens eiken hout gebruikt.

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant:

Hier vind je meer informatie:

 

Waterink Keukens Hardenberg

Alle informatie over duurzame keukens.

>> Duurzame keukens

 

Waterink Keukens Hardenberg

Handige tips en adviezen voor je keuken

>> Keukenvraagbaak

 

 

Waterink Keukens Hardenberg

Webshop vol keukenaccessoires?

>> Webshop

 

 

Zet nu de eerste stap

Wil jij graag meer informatie ontvangen over een keuken op maat? Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan.

Neem direct contact op

 

 


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions