Handgemaakte Houten Keukens: Eindhoven

Woon je in Eindhoven en ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan kun je kiezen voor een kant-en-klare keuken. De keuken is één van de belangrijkste kamers in een woning. Niet alleen maak je daar iedere dag de maaltijden klaar, maar je eet ze er waarschijnlijk ook op. Bovendien wordt de keuken tegenwoordig steeds meer en meer deel van onze leefruimte.

Keuken en woonkamer

De overgang tussen keuken en woonkamer wordt steeds minder en veel mensen maken er zelfs één grote kamer van. Het is dan ook niet voor niets dat het belangrijk is om de juiste keuken uit te zoeken. Eentje met een stijl die past bij de rest van je huis, die betaalbaar is en natuurlijk lang mee gaat. Waterink Keukens maakt jouw droomkeuken helemaal op maat.

Standaardkeuken of handgemaakte keukens?

Standaardkeukens kun je bij de meeste keukenzaken kopen. Je hebt enorm veel keuze maar je blijft gebonden aan de standaarden die er zijn. Alternatief is kiezen voor een handgemaakte keuken. Op het vlak van stijl, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit scoort deze namelijk stukken beter.

 

Robuuste, moderne keuken

 

Stijl van de keuken

In een eigen designekeuken kun je zelf bepalen welke stijl je hanteert. Bijvoorbeeld een mix van meerdere stijlen, of je eigen ontwerp. Het probleem met veel fabriekskeukens is dat aanpassingen vaak slechts deels mogelijk zijn en bovendien tegen een dure meerprijs. Bij een op maat gemaakte houten keuken is dit geen punt.

Je betaalt er voor om zelf met de vakman je eigen keuken te ontwerpen. Hoe meer je dan ook van jezelf in de keuken stopt, des te goedkoper deze in verhouding wordt. Daarnaast is een eigen keuken natuurlijk ook echt van jezelf. Veel persoonlijker dan een dertien in een dozijn exemplaar.

Praktisch

Handgemaakt is bovendien ook veel praktischer. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de keukenkasten en keukenladen, laden en de ruimte voor alle apparatuur. De een heeft behoefte aan een veel grotere koelkast of oven dan de ander.

En misschien heb jij wel een groot servies, waar je extra veel ruimte voor nodig hebt. Dit zijn allemaal dingen die wij meenemen bij het ontwerpen van een keuken. Bovendien kan deze keuken dan ook optimaal worden aangepast aan de grootte en het ontwerp van de kamer. Uiteindelijk levert dit veel meer efficiënte ruimte op en is het bovendien helemaal aangepast op jouw manier van werken.

Ga door naar: inrichting van je keuken

Voordelen van een handgemaakte keuken

De voordelen op een rij:

Waterink Keukens Hardenberg  Minimaal gebruik van passtukken

Waterink Keukens Hardenberg  Variabele onderkasthoogte

Waterink Keukens Hardenberg  Kasten in elk gewenste diepte en breedte

Waterink Keukens Hardenberg  Indeling kasten naar wens

Waterink Keukens Hardenberg  Hoge kasten op maat

Waterink Keukens Hardenberg  Alle mogelijk kleuren

Waterink Keukens Hardenberg  Basis, luxe en deluxe kasten

Keukenblad op maat

Je bepaalt zelf welk materiaal jij wilt voor het keukenblad

Kwaliteit van de keuken

Ook kwalitatief is een handgemaakte keuken beter. Veel fabriekskeukens bestaan voor een flink deel uit spaanplaat. Dit zie je niet of nauwelijks, maar slijt snel. Na een paar jaar treedt hierdoor slijtage op aan de keuken. Bij een hand gemaakte houten keuken bepaal jezelf de houtsoort. Bijvoorbeeld hardhout, MDF of een combinatie daarvan. Op die manier ben je verzekerd van jaren plezier van een oerdegelijke keuken.

Hoe specifieker jouw wensen zijn, hoe minder een standaardkeuken zal voldoen aan jouw eisen. Ben jij iemand die precies voor ogen heeft hoe jouw droomkeuken eruit moet zien?

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant:

Hier vind je meer informatie:

 

Waterink Keukens Hardenberg

Alle informatie over duurzame keukens.

>> Duurzame keukens

 

Waterink Keukens Hardenberg

Handige tips en adviezen voor je keuken

>> Keukenvraagbaak

 

 

Waterink Keukens Hardenberg

Webshop vol keukenaccessoires?

>> Webshop

 

 

Zet nu de eerste stap

Wil jij graag meer informatie ontvangen over een keuken op maat? Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan.

Neem direct contact op

 

 


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions