Keukenmontage Rouveen

Waterink Keukenmakerij levert keukens in geheel Overijssel o.a. in Rouveen. Woont je in Rouveen en zoekt je advies bij de aanschaf van een nieuwe keuken?

Een goed idee

Een mooie keuken begint bij een goed idee. En je hebt vast de contouren van jouw nieuwe keuken al in jouw hoofd. Maar misschien moet je eens idee opdoen door onze keukens te bekijken in de showroom. Of wellicht kunnen we al wat schetsjes voor je maken. Onze adviseurs gaan net zolang door tot die keuken er staat die je wilt.

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukenmakerij kun je terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaal je een hogere prijs, daar staat tegenover dat je een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor jou gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaal je minder maar daar zijn de mogelijkheden ook beperkt.

Stijl keuken

Waterink Keukenmakerij biedt keukens in verschillende stijlen.

Landelijke stijl keuken  Moderne stijl keuken  Stoer landelijke stijl keuken

Van idee tot realisatie

Een keuken koopt je niet iedere dag. Des te belangrijker om bij een dergelijke investering een goed plan van aanpak te hebben. Wij nemen in ons ontwerp alle belangrijke zaken. Denkt je bijvoorbeeld aan:

Waterink Keukenmakerij zorgt niet alleen voor een keuken ontwerp. Wij leveren en plaatsen keukens. We zorgen ervoor dat alles prima werkt. De gehele technische realisatie is bij ons in vertrouwde handen.

Contact

Wil je meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukenmakerij. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom.


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions