Keukenrenovatie Emmen

Waterink Keukenmakerij voert renovatie van keukens uit in de regio Emmen. Woont je in de regio Emmen. Er is sprake van waterschade of brandschade? Je wilt geen nieuwe keuken? Maar wel een nette keuken?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen keukenrenovatie 'op maat', dat wil zeggen dat jouw wens leidend is.

Wanneer keukenrenovatie?

Er zijn diverse aanleidingen om te kiezen voor keukenrenovatie:

De gehele keuken

Je kunt er voor kiezen om de gehele keuken aan te pakken. In dat geval worden alle kasten en laden onder handen genomen. Je keuken oogt als nieuw.

Renovatie van de kapotte materialen

Uiteraard kunt je er ook voor kiezen alleen de kapotte materialen te vervangen. Wanneer je twee kasten hebt waarvan de folie kapot is gegaan dan repareren wij deze twee kasten. Achteraf oogt jouw keuken alsof er geen schade geweest is.

Onze aanpak

Waterink Keukenmakerij kenmerkt zich door de persoonlijke aanpak. Wij voorzien je van gedegen advies. In samenspraak met je maken wij een ontwerp van de keuken. Hierbij kijken wij naar jouw wens ten aanzien van:

Je bent tevreden over het ontwerp? Dan plaatsen wij de keuken. Wij staan garant voor een nette aflevering!

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestel je talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wil je meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukenmakerij. Je bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions