Keukenrenovatie Hoogeveen

Waterink Keukenmakerij levert en renoveert keukens in de regio Hoogeveen. Woon je in de regio Hoogeveen. En je hebt schade aan jouw bestaande keuken? Je wilt geen nieuwe keuken? Maar wel een nette keuken?

Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen keukenrenovatie 'op maat', dat wil zeggen dat jouw wens leidend is.

Wanneer keukenrenovatie?

Je kunt kiezen voor keukenrenovatie wanneer er sprake is van:

De gehele keuken

Je kunt er voor kiezen om de gehele keuken aan te pakken. In dat geval worden alle kasten en laden onder handen genomen. Je keuken oogt als nieuw.

Renovatie van de kapotte materialen

Uiteraard kunt je er ook voor kiezen alleen de kapotte materialen te vervangen. Wanneer je twee kasten hebt waarvan de folie kapot is gegaan dan repareren wij deze twee kasten. Achteraf oogt jouw keuken alsof er geen schade geweest is.

Eerlijk advies

De visie van Waterink Keukenmakerij: je bepaalt hoe jouw keuken er uit ziet. Wij zetten echter wel de expertise en ervaring in om je van deskundig advies te voorzien. Dit doen wij zo eerlijk mogelijk. Wanneer wij denken dat je een ‘verkeerde’ keuze maakt onderbouwen wij dit. Door de verschillen te laten zien. En je te vertellen over de voor- en nadelen.

Keuken renovatie in Drenthe

Waterink Keukenmakerij renoveert keukens in Drenthe: Assen, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Meppel, Beilen, Roden en Borger

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wil je meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukenmakerij. Je bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

 

Zet nu de eerste stap

Wil jij graag een voorstel ontvangen voor jouw keuken? Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan.

Neem direct contact op

 


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions