Keukenspecialist Flevoland

Waterink Keukenmakerij is de keukenspecialist in Flevoland wanneer je op zoek bent naar betaalbare en handgemaakte keukens inclusief apparatuur. Wij bieden keukens in landelijke, stoer landelijke en moderne stijl.

Maatwerk

Een keuken is geen standaardproduct. Je kunt de keuken volledig aanpassen aan jouw wensen. De keuken die je kiest moet perfect zijn. Deze moet immers een aantal jaren mee gaan. De deskundige experts van Waterink Keukenmakerij adviseren je over talloze praktische zaken.

Apparatuur

Op zoek naar een keuken? Wij raden je aan om een wensenlijstje mee te nemen wanneer je keukenzaken bezoekt. Eén van de vragen kan zijn: Welke apparatuur wilt je in de keuken? Waterink Keukenmakerij adviseert.

Installate van keuken

De installatie van jouw keuken wordt verzorgd door Waterink Keukenmakerij verzorgt. Op deskundige wijze plaatsen wij de kasten, het aanrechtblad en de inbouwapparatuur. U kunt aan de slag op het moment dat wij de deur uit stappen.

 

Inspiratie opdoen
 

Wij nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij jouw ideale keuken.
Adresgegevens showroom

 

Verwante informatie

Diensten

Keukens in Flevoland

Waterink Keukenmakerij is actief in Flevoland: Emmeloord, Vollenhove, Almere, Dronten, Zeewolde of Lelystad

Contact

Ben je geinteresseerd? Of heb je vragen? Neem nu contact met ons op.


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions