Keukenspecialist Genemuiden

Wanneer je een nieuwe keuken zoekt en je woont in Genemuiden dan bestaat de kans dat je op de site van Waterink Keukenmakerij terecht komt. Hier kunt je een indruk krijgen van de betaalbare keukens die wij aanbieden. Maar wanneer je een realistische indruk wilt krijgen kunt je ook altijd een kijkje komen nemen in onze showroom.

Van A tot Z

Waterink Keukenmakerij regelt jouw nieuwe keuken van A tot Z. Of het nu is voor een huurwoning of een nieuwbouwwoning. Op basis van jouw wensen komen wij met een eerste ontwerp. In samenspraak komen wij tot een definitief ontwerp waarna Waterink Keukenmakerij de materialen bestelt en de keuken geplaatst kan worden.

Leverancier houten keukens door heel Nederland

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukenmakerij kun je terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaal je een hogere prijs, daar staat tegenover dat je een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor jou gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaal je minder maar daar zijn de mogelijkheden ook beperkt.

Plaatsen van de keuken

Vaak wordt de aansluiting van het water en de apparaten door een andere monteur gedaan. Waterink Keukenmakerij onderscheidt zich van andere leveranciers. Jepp plaatst de keuken geheel gebruiksklaar. Wanneer wij bij je de deur uitstappen neem je de keuken in gebruik.

Afvoeren afval

Waterink Keukenmakerij zorgt dat jouw afval wordt afgevoerd. Zodat je niet met het afval blijft zitten.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wil je meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukenmakerij. Je bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions