Keukenspecialist Hardenberg

Woon je in de regio Hardenberg en ben je op zoek naar een handgemaakte of standaardkeuken? Bij Waterink Keukenmakerij kun je terecht voor standaardkeukens, handgemaake houten keukens, keukens in alle stijlen en keukenrenovatie.

Diensten Waterink Keukenmakerij

Je kunt bij Waterink Keukenmakerij terecht voor:

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukenmakerij kun je terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaal je een hogere prijs, daar staat tegenover dat je een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor jou gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaal je minder maar dien je je te schikken in de standaardmaten. Wat betreft materialen en stijlen is de keuze enorm.

Stijl keuken

Wil je een landelijke, stoer landelijk of moderne keuken in jouw huis?

Landelijke stijl keuken  Moderne stijl keuken  Stoer landelijke stijl keuken

Modern of landelijke keuken

Het mooie van de ‘stoer, landelijke ‘ stijl is dat je diverse kanten op kunt. Houdt je van de moderne inslag dan gaat je die kant op. Toch liever een landelijke insteek. Geen probleem. De basis blijft ‘stoer’. Vaak met hout. De afwerking oogt vaak niet glad. Juist niet, omdat dit zo past in de stoer landelijke keuken.

Erkend keukenbedrijf

Waterink Keukenmakerij adviseert je over:

De juiste keuken kiezen

Je kunt natuurlijk heel gemakkelijk eerst een offerte aanvragen om zo een globaal beeld te krijgen van de mogelijkheden en de prijzen. Wij Wij raden je echter ook aan om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Proeven en ervaren is essenteel bij de keuze voor een nieuwe keuken. Het is dan beter even wat tijd te investeren zodat je de juiste en weloverwogen beslissing neemt.

 

Inspiratie opdoen
 

Wij nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij jouw ideale keuken.
Adresgegevens showroom

 

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Actief in Hardenberg

Waterink Keukenmakerij heeft een showroom in Hardenberg. Ook is Waterink Keukenmakerij actief in de regio Hardenberg: Hardenberg, Gramsbergen, Ane, Balkbrug, Bergentheim, Bruchterveld, De Krim, Dedemsvaart, Heemserveen, Kloosterhaar, Lutten, Mariënberg, Oud-Avereest, Radewijk, Rheeze, Schuinesloot, Sibculo en Slagharen, Achterin, Anerveen, Anevelde, Baalder, Braamberg (deels), Brucht, Collendoorn, De Belte, De Haandrik, De Pol, De Schans, Den Velde, Diffelen, Ebbenbroek, Engeland, Gouden Ploeg, Hardenbergerveld, Heemse, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Keiendorp, Kievitshaar, Loozen, Lutterhartje, Lutterveld, Noord-Stegeren, Oud-Lutten, Rheezerveen Venebrugge.

Overzicht keukens Waterink Keukenmakerij

 


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions