Keukenspecialist Overijssel

Waterink Keukenmakerij, gevestigd te Hardenberg, plaatst, levert en renoveert keukens in de gehele provincie Overijssel. Oriënteer jij je zich op een nieuwe keuken? Zoek je advies bij het vinden van een passende keuken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Soort keuken?

Of het nu een moderne keuken betreft, een landelijke keuken of een stoer landelijke keuken: Waterink Keukenmakerij is van alle markten thuis en kan je voorzien van een passende keuken voor een betaalbare prijs.

Landelijke stijl keuken  Moderne stijl keuken  Stoer landelijke stijl keuken

Keukeninrichting

Niet alleen de keuze voor de keuken is van belang. Ook de inrichting van uw keuken vraagt deskundig advies. Van keukenblad, keukenapparatuur, keukenkasten, keukenladen tot betegeling.

Diensten Waterink Keukenmakerij

Je kunt bij Waterink Keukenmakerij terecht voor:

Keukenzaak Overijssel

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukenmakerij kun je terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaal je een hogere prijs, daar staat tegenover dat je een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor jou gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaal je minder maar dien je je te schikken in de standaardmaten. Wat betreft materialen en stijlen is de keuze enorm.

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestel je talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

 

Inspiratie opdoen
 

Wij nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij jouw ideale keuken.
Adresgegevens showroom

 

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Geheel Overijssel

Jepp levert en plaatst keukens in geheel Overijssel.

O.a. in Almelo, Hardenberg, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijk, Tubbergen, Zwolle, Hellendoorn, Enschede, Dalfsen, Deventer, Vroomshoop, Kampen, Genemuiden, Rouveen, Balkbrug, Dedemsvaart, Hengelo

Overzicht keukens Waterink Keukenmakerij


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions