Keukenzaak Emmen

Bent je woonachtig in de gemeente Emmen en op zoek naar een goedkope keuken. Waterink Keukenmakerij adviseert je over de nieuwe keuken in jouw nieuwbouwwoning, huurwoning of bestaande woning.

Apparatuur in de keuken

De meeste mensen kiezen in een keuken toch vaak voor een vaatwasser, oven, koelkast, fornuis (of inductieplaat) of een vaatwasser. Punt is wel dat de apparatuur moet passen in de keuken. Kiest je voor een moderne keuken met greeploze laden? Dan dient de apparatuur anders verwerkt te worden. Waterink Keukenmakerij neemt dit mee in het ontwerp van jouw keuken.

Het keukenblad is medebepalend voor de uitstraling van jouw keuken. Dit gaat van de robuuste stijl (graniet) naar meer verfijning (het kunststoffen keukenblad)

Landelijke stijl keuken  Moderne stijl keuken  Stoer landelijke stijl keuken

Keukenkasten en keukenladen

Hoeveel opbergruimte hebt je nodig? Wilt je keukenladen en keukenkasten met een greep? Of zonder? Voor de gebruiksfunctie en de uitstraling van de keuken zijn de keukenladen van belang. Het is ook buitengewoon ergerlijk wanneer je achteraf constateert dat je te weinig opbergruimte heeft.

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestel je talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Achterwand van de keuken

De achterwandvan jouw keuken bepaalt ook de keukenstijl. Kiest je voor een bepaalde kleur? Rood, groen, blauw, wit. Wilt je het passend in de landelijke, stoer landelijke of moderne stijl? En welk materiaal wilt je? Tegels, kunststof, verf, aluminium? Waterink Keukenmakerij adviseert je graag.

Keukenfronten

Fronten zijn er in talloze afwerkingen, kleuren en maten. U kunt denken aan kunststoffen en houten fronten. Dit kunnen effen fronten zijn. Of kunststoffen fronten met een houten aanblik. Er is sprake van een enorme kleurvariëteit. Denkt je aan: oceaanblauw, kiwigroen, citroengeel, violet, grijs, bruin, rood.

Keukens in Emmen

Erkend keukenbedrijf

Waterink Keukenmakerij adviseert je over:

Waterink Keukenmakerij is actief in de gemeente Emmen: Amsterdamscheveld, Barger-Compascuum, Barger-Erfscheidenveen, Barger-Erfscheidenveen, Barger-Oosterveen, Barger-Oosterveld, Den Oever, Emmer-Compascuum, Emmer-Erfscheidenveen, Erica, Ermerveen, Klazienaveen, Koelveen, Middendorp, Munsterscheveld, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Weerdinge, Noordbarge, Oosterse Bos, Oranjedorp, Roswinkel, Schimmelarij, Schoonebeek, Schutwijk, Veenoord, Weerdinge, Weiteveen, Westenesch, Westerse Bos, Willemsoord, Zandpol, Zuidbarge, Zwartemeer.

 

Zet nu de eerste stap

Wil jij graag een voorstel ontvangen voor jouw keuken? Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan.

Neem direct contact op

 


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions