Keukenzaak Ommen

Je woont in Ommen en bent op zoek naar een nieuwe keuken. Waterink Keukenmakerij heeft haar showroom in Hardenberg en verkoopt goedkope kwaliteitskeukens.

Een nieuwe keuken

Een keer in de zoveel tijd komt je voor ‘een nieuwe keuken’ te staan. Je hebt een nieuw huis gekocht. Of je wilt de waarde van jouw huis vermeerderen. Een passende keuken maakt dat het huis nog persoonlijker wordt. Waterink Keukenmakerij neemt je graag werkzaamheden uit handen. Wij adviseren je. En plaatsen de keuken die je past. Onze medewerkers gaan vakkundig te werk. En beschikken over jarenlange ervaring in het werken met keukens. Jepp keukens gaat uit van een 'persoonlijke' werkwijze.

Keukenzaak Ommen

Een nieuwe keuken of renoveren?

Je weet niet of je een nieuwe keuken moet laten plaatsen of dat je de keuken wilt laten renoveren. Waterink Keukenmakerij komt bij je langs. En voorziet je graag van advies. Heel graag nodigen wij je een paar dagen later uit om het ontwerp toe te lichten.

Eerlijk advies

De visie van Waterink Keukenmakerij: je bepaalt hoe jouw keuken er uit ziet. Wij zetten echter wel de expertise en ervaring in om je van deskundig advies te voorzien. Dit doen wij zo eerlijk mogelijk. Wanneer wij denken dat je een ‘verkeerde’ keuze maakt onderbouwen wij dit. Door de verschillen te laten zien. En je te vertellen over de voor- en nadelen.

Stijl van jouw keuken

Waterink Keukenmakerij biedt in basis drie stijlen keukens:

Landelijke stijl keuken  Moderne stijl keuken  Stoer landelijke stijl keuken

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wil je meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukenmakerij. Je bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions