Moderne keukens: handgemaakt en standaardkeuken

Bekijk ons assortiment moderne keukens

Hier vindt u inspiratie voor moderne keukens. Wij hebben een aantal foto's op een rij gezet van projecten en keukens die in ons assortiment te vinden zijn of van keukens die wij in de loop van de jaren geplaatst hebben. Wij raden u aan om te komen kijken in onze showroom. Immers verandert de trend en de wensen lopen uiteen. Samen kunnen we kijken welke keuken het beste bij u past. Het is belangrijk tijd te investeren in je zoektocht naar de ideale keuken zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Fabriekskeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukens bent u aan het juiste adres voor handgemaakte keukens en standaard fabriekskeukens. Het verschil is heel eenvoudig.

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een handgemaakte keuken wordt doorgaans een hogere prijs betaald, maar daar staat tegenover dat u een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor u gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaalt u minder, maar daar zijn de mogelijkheden ook beperkter.

Handgemaakte stoer landelijke keukens

Handgemaakte keukens is handwerk. In onze werkplaats wordt de keuken van A tot Z geproduceerd door onze vakmensen. Vanaf ontwerp wordt de keuken geheel opgebouwd naar wens. Handgemaakte keukens zijn in alle stijlen te maken. Dus ook de stoer landelijke stijl.

Fabriekskeukens stoer landelijk

Wij hebben fabriekskeukens in de moderne stijl. Het aanbod in fabriekskeukens is enorm. Qua kleuren, fronten, indeling, stijlen kunt u alle kanten op. 

 

Inspiratie opdoen
 

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij uw ideale keuken.
Adresgegevens showroom

 

Contact

Heeft u vragen? Wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Hier vindt u onze moderne keukens


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions