Renovatie keuken Ommen

Waterink Keukenmakerij verzorgt keukenrenovatie in Ommen. Door de keuken te renoveren kunt je deze een volledige aanblik geven of eventuele schade wegwerken zodat de keuken als vanouds oogt.

Een nieuwe aanblik

Je hebt al jaren dezelfde keuken en wilt deze opknappen. Met keukenrenovatie geeft je de keuken een flinke opknapbeurt. Je herkent de keuken na afloop niet weer. De schadeplekken worden hersteld. Je kunt kiezen voor een andere kleur. Onze ervaring: de keuken lijkt als nieuw!

Overspuiten keuken: renovatie

Een nieuwe keuken of renoveren?

Je weet niet of je een nieuwe keuken moet laten plaatsen of dat je de keuken wilt laten renoveren. Waterink Keukenmakerij komt bij je langs. En voorziet je graag van advies.

Budgettechnisch interessant

Wanneer je geen duizenden euro’s wilt investeren in een nieuwe keuken dan is het overspuiten of schilderen van de keuken een reële optie. Voor minder geld krijgt jouw keuken een nieuwe, frisse uitstraling.

Kies je voor keukenkasten of keukenladen?

advies keukens Kapotte keukenkastjes

advies keukens Is je keukenla kapot of sluit de keukenla niet goed?

advies keukens Vervangen handgrepen keukenkasten en keukenladen

advies keukens Verzakt je keukendeur of hangt deze scheef?

advies keukens Handgrepen keukendeurtjes laten los?

advies keukens Lekkage in keukenkastjes

 

De juiste keuken kiezen

Je kunt natuurlijk heel gemakkelijk eerst een offerte aanvragen om zo een globaal beeld te krijgen van de mogelijkheden en de prijzen. Wij Wij raden je echter ook aan om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Proeven en ervaren is essenteel bij de keuze voor een nieuwe keuken. Het is dan beter even wat tijd te investeren zodat je de juiste en weloverwogen beslissing neemt.

 

Inspiratie opdoen
 

Wij nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij jouw ideale keuken.
Adresgegevens showroom

 

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op.


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions