Stoer landelijke keuken: handgemaakt en standaard

Bekijk ons assortiment stoer landelijke keukens

Hier vindt u inspiratie voor stoer landelijke keukens. Wij hebben een aantal foto's op een rij gezet van projecten en keukens die in ons assortiment te vinden zijn of van keukens die wij in de loop van de jaren geplaatst hebben. Wij raden u ook aan te komen kijken in onze showroom. Wij laten u graag de nieuwste trends zien. Wij helpen u graag mee met uw zoektocht en het maken van de juiste beslissing.

Fabriekskeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukens bent u aan het juiste adres voor handgemaakte keukens en standaard fabriekskeukens. Het verschil is heel eenvoudig.

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een handgemaakte keuken wordt doorgaans een hogere prijs betaald, maar daar staat tegenover dat u een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor u gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaalt u minder, maar daar zijn de mogelijkheden ook beperkter.

Handgemaakte stoer landelijke keukens

Handgemaakte keukens is handwerk. In onze werkplaats wordt de keuken van A tot Z geproduceerd door onze vakmensen. Vanaf ontwerp wordt de keuken geheel opgebouwd naar wens. Handgemaakte keukens zijn in alle stijlen te maken. Dus ook de stoer landelijke stijl.

Fabriekskeukens stoer landelijk

Wij hebben fabriekskeukens in de stoer landelijke stijl. Het aanbod in fabriekskeukens is enorm. Qua kleuren, fronten, indeling, stijlen kunt u alle kanten op. 

 

Inspiratie opdoen
 

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij uw ideale keuken.
Adresgegevens showroom

 

Contact

Heeft u vragen? Wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Hier vindt u onze stoer landelijke keukens


terug naar album overzicht

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions