Houten handgrepen of knoppen: extra allure in de keuken

Zoek je houten handgrepen of knoppen voor in jouw keuken? Waterink Keukens heeft een divers assortiment handgrepen en knoppen voor aan keukenkasten en keukenladen. Zo kun je bij ons terecht voor:

Verschillende stijlen knoppen

Houten knoppen blijven het nog steeds goed doen. Hout straalt warmte en klasse uit. Of je nu gaat voor een stoer vierkante, een verfijnde langwerpige of een robuuste ongelakte knop: elke knop is stevig en van degelijke kwaliteit. Heb je strakke lijnen in je interieur, ga dan voor de vierkante uitvoering. Heb je eerder ronde vormen in je woning, kies dan de ronde deurknoppen.Of doe eens gek en combineer rond met vierkant: ook dat kan perfect!

Hout past bij elke stijl

Hout heeft het voordeel dat het bij elke stijl past. De landelijke en traditionele stijl gebruikt veel hout, dus daar zit je zowiezo goed. Maar ook op heel moderne en trendy keukenkasten passen houten knoppen. Ze vormen juist een stijlvol contrast met de kastdeuren en zijn een ware eyecatcher. Denk je bijvoorbeeld een strakke witte keukenkast in met een opvallende knop in hout. Heb je een vintage interieur? Dan kun je de deurknoppen zelf in een pittig kleurtje verven dat perfect bij de '60er of '70er jaren past.

Een greep uit ons assortiment

 


Houten knoppen en handgrepen keuken

 


Houten knoppen en handgrepen keuken

 


Houten knoppen en handgrepen keuken

 


Handgrepen keuken hout

 

Naar de webshop

 

 

Eenvoudig te vervangen

Als je toe bent aan het vervangen van je oude of versleten deurknoppen in je keuken, dan hoef je je geen zorgen te maken. Deze zijn heel makkelijk zelf te vervangen en ze zitten altijd goed. Je bent enkel een schroevendraaier en wat handigheid nodig. Ze zijn duurzaam en gaan zelden of nooit stuk. Er is dus geen reden meer om nog verder te sukkelen met je oude deurknoppen.

Waarom kiezen voor deurknoppen in hout?

Hout is sterk en degelijk. Het past in onze drang naar duurzaamheid. Tevens sluit het aan bij andere elementen in hout in je woning. Heb je een vloer, ramen en deuren of accessoires in hout? Dan gaan deze deurknoppen daar uitstekend bij. Op die manier trek je de lijn van hout doorheen je hele woning door en krijg je een stijlvolle look. Hout brengt een warme sfeer in huis, dus waarom zou je kleine elementen als deurknopjes ook niet in hout kiezen?

Ga door naar: vervangen handgrepen

Soorten handgrepen

Je vindt in onze webshop o.a. handgrepen van:

RVS ⇒ Mat Chroom ⇒ Mat Nikkel  ⇒  Zink Oxyde  ⇒  Aluminium  ⇒  Zilver  ⇒  Oud IJzer ⇒ Glans Chroom

 

Diensten Waterink Keukens

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten

 

Standaardkeukens

Standaard keukens

>> Standaard keukens

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

>> Keukenrenovatie

Webshop

Webshop keuken

>> Webshop

 

Bestellen in onze webshop

Neem gerust de tijd om eens rond te kijken in onze webshop. Heb je je keuze kunnen maken? Dan bestel je de handgrepen of knoppen eenvoudig online en je krijgt ze thuis bezorgd binnen een scherpe levertermijn. Meer hoef je niet te doen.

 

Naar de webshop

 

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions