Klassieke handgrepen in de keuken? Tijdloos en blijvend

Heb je een landelijke of een klassieke stijl van keukenkasten? Dan kun je best kiezen voor handvaten met dezelfde uitstraling. Zo doet bijvoorbeeld de Jugenstihl trekker of de ladetrekring Antiek Brons het heel goed bij een klassieke keukeninrichting. De ringreeep Treasure Zink Oxyde is dan weer verfijnder maar staat uitstekend bij een traditionele keuken. Of wat dacht je van de Oud Ijzer komgreep, al dan niet gemolted? Elk van deze handvaten zijn tijdloos en blijven hun charme behouden.

Je handvaten makkelijk en snel vervangen

Op een bepaald moment gaan de grepen van je keukenkasten loshangen of ze zijn versleten. Dat geeft een slordige aanblik aan uw mooie keuken, wat heel jammer is. Ga daarom voor een paar nieuwe handgrepen die je snel en makkelijk kunt vervangen. Je kunt dit eenvoudig zelf doen. Hou bij de bestelling goed in het oog welke boormaat je nodig hebt. De meeste handgrepen bestaan in boormaten van 32mm tot 1090mm. Verder heb je enkel een schroevendraaier nodig en op een paar uurtjes tijd heb je je keukenkasten een heel andere look gegeven.

 


Klassieke handgrepen keuken

 


Handgrepen klassieke stijl

 


Klassieke grepen keukenkasten of keukenladen

 


Klassieke grepen keuken

 

Naar de webshop

 

Heel wat keuze bij de klassieke stijl

De klassieke stijl biedt heel wat mogelijkheden qua uitvoeringen van handvaten. Wij hebben in ons gamma bijvoorbeeld rechte, gebogen, vierkante, ronde of infreesgrepen. Je kunt kiezen tussen een stoer of een fijner design. Wat de afwerking betreft hebben wij onder meer RVS look, staal, brons of geribbeld. Heb je in je keukeninrichting leer gebruikt? Dan hebben wij zelfs handvaten in leer: bijvoorbeeld de leren lusgreep of de Chromo Look. Zo kun je deze handvaten laten aansluiten bij jouw leren accessoires of meubels.

Klassiek heb je voor jaren

Meer en meer jonge mensen kiezen voor klassiek als het om de keukenuitrusting gaat. In tegenstelling tot meubelen vervang je een keukeninrichting niet zomaar na een aantal jaren. Vandaar dat ze kiezen voor een stijl die bijna hun hele leven zal meegaan. Klassiek hoeft niet ouderwets of voorbijgestreefd te zijn. Het is stijlvol en is binnen een aantal jaren nog altijd in. Als je dan kiest voor handvaten in diezelfde stijl, kun je gerust zijn dat ze nog jaren lang aantrekkelijk zullen zijn.

Hoe haal je deze grepen in huis?

Heb je jouw ideale handvaten gevonden? Met een paar muisklikken haal je ze in huis. Wij behandelen jouw bestelling heel snel zodat ze gauw bij jou thuis worden geleverd. Binnen een paar dagen zien jouw keukenkasten eruit alsof ze volledig vernieuwd zijn. Wedden dat je denkt: 'dit had ik al veel eerder moeten doen'?

Soorten handgrepen

Je vindt in onze webshop o.a. handgrepen van:

⇒ RVS  Mat Chroom  Mat Nikkel  ⇒  Zink Oxyde  ⇒  Aluminium  ⇒  Zilver  ⇒  Oud IJzer Glans Chroom

 

Diensten Waterink Keukens

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten

 

Standaardkeukens

Standaard keukens

>> Standaard keukens

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

>> Keukenrenovatie

Webshop

Webshop keuken

>> Webshop

 

Bestellen via onze webshop: snelle levering

Neem gerust je tijd om onze webshop te doorlopen. We hebben een enorme keuze, maar toch zijn we er zeker van dat jij de ideale handgrepen zult vinden. Eens je je keuze hebt gemaakt, wil je niet lang meer wachten. Dat beseffen wij en daarom gaan wij voor snelle levering. En wees gerust: deze grepen gaan jaren lang mee!

 

Naar de webshop

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions