Zilver handgrepen bestellen?

Op zoek naar zilveren handgrepen voor in jouw keuken? Bij zilveren voorwerpen denken we vaak aan traditionele, noem het maar koninklijke stijlen. Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Ook bij moderne en trendy stijlen kan zilver een geschikt materiaal zijn. Het is in elk geval sterk en degelijk, daar is geen discussie over. Daarom is het ook nu nog zeer geliefd en hebben wij een aantal zilveren handgrepen voor de keuken opgenomen in ons aanbod.

Handgrepen in Zilver: een prachtige keuze

Als je voor zilveren grepen in een traditionele look kiest, kun je bijvoobeeld gaan voor onze porceleinen modellen met of zonder bloemen. Ons Montpellier model is eveneens klassiek maar met een moderne twist. Maar wat dacht je van onze combinatie met leder? Dit is pas echt trendy! Ons Clasp of Ori model is dan weer heel wat anders en sluit bij minimalistische stijlen aan. Je merkt: we hebben voor elke wooninrichting de gepaste handgreep. In ieder geval kun je met zilveren grepen nooit verkeerd doen. Het geeft allure en gaat jaren lang mee.

Lees ook: klassieke handgrepen keuken

Kies de juiste afmeting

Zowel het model als de afmetingen zijn natuurlijk een kwestie van smaak. Daarom bieden wij deze aan in diverse boormaten (32mm tot 1090mm), verschillende diktes, hoogtes en lengtes. Bij elk model op onze website, vind je de details terug. Uit deze enorme keuze vind jij zeker dé handgrepen die jij voor ogen had.

 


Handgreep Zilver Keuken

 


Handgreep Zilver Keuken

 


Handgreep Zilver Keuken

 


Handgreep Zilver Keuken

 

Naar de webshop

 

Grepen vervangen? Dit doe je in een mum van tijd

Je bent die loshangende grepen beu? Je stoort je aan die versleten handvaten? Dan hebben wij goed nieuws: aan het vervangen van handvaten is niets moeilijks aan. In een minimum van tijd heb jij deze gemonteerd en ben je blij dat je keuken er terug prachtig bij staat.

Soorten handgrepen

Naast Zilveren Handgrepen vind je in de webshop ook handgrepen van:

⇒  RVS  ⇒  Mat Chroom  ⇒  Mat Nikkel  ⇒  Zink Oxyde  ⇒  Aluminium  ⇒  Glans Chroom  ⇒  Oud IJzer

 

Diensten Waterink Keukens

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten

Standaardkeukens

Standaard keukens

>> Standaard keukens

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

>> Keukenrenovatie

Webshop

Webshop keuken

>> Webshop

 

Onze website: bron van inspiratie

In onze webshop is het net of je in een grote winkel rondloopt. Je vindt talloze modellen in verschillende materialen en aan diverse prijzen. Het grote verschil met een gewone winkel is dat je rustig je tijd kunt nemen om te kiezen. Je doet ideeën op en je kunt nog eens rustig overleggen. Je bent niet gebonden aan openingstijden en bestellen doe je eenvoudig met een paar muisklikken. En bovendien worden jouw zilveren handvaten snel bij jou thuis geleverd.

 

Naar de webshop

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions