Schuifkasten op maat laten maken?

Wil je schuifkasten of hangschuifkasten op maat laten maken? Waterink Keukenmakerij is uiterst bedreven in het vervaardigen van handgemaakte meubels. Voor diverse klanten verzorgden wij schuifkasten op maat.

Wat is een schuifkast?

De naam zegt het eigenlijk al. De schuifkast is een kast waarbij je deuren langs elkaar schuift. Schuifkasten worden ook wel wandkasten genoemd. In grote lijnen bestaat de schuifkast uit twee segmenten: de schuifdeuren en een interieur. De kasten kunnen aangepast worden aan jouw specifieke wensen en interieur. Dit maakt dat de schuifkasten altijd passen bij de stijl van jouw woning. Zo komt het geheel er goed uit te zien en is het ook nog eens functioneel.

Voordelen handgemaakte schuifkasten

Wij hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

handgemaakte schuifdeuren kast

Voordelen van schuifkasten

Met een schuifkasten bespaar je makkelijk meer ruimte dan met een standaard kast omdat ze kamerhoog gemaakt kunnen worden. Ook verlies je geen ruimte in een ruimte doordat er geen opendraaiende deur is.

Schuifkasten op maat gemaakt

De deuren kunnen bestaan uit verschillende kleuren en decors, er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Omdat de deuren in segmenten worden verdeeld zijn veel combinaties mogelijk. De mogelijkheden zitten met name in:

Waterink Keukenmakerij

Bij Waterink Keukenmakerij kun je terecht voor

 

Handgemaakte keukens


In onze eigen werkplaats maken wij handgemaakte keukens. Wij leveren ouderwets vakmanschap. Dit betekent dat je een keuken krijgt die helemaal op maat gemaakt is voor jou.

Lees meer: Handgemaakte keukens

Standaard keukens


Onder de naam JEPP Keukens bieden wij standaardkeukens aan in alle mogelijke vormen en maten. In onze showroom kun je eenvoudig inspiratie opdoen voor jouw keuken.

Lees meer: Standaardkeukens

Keukenrenovatie


Je bestaande keuken compleet laten opknappen? Keukenrenovatie is een uitstekende oplossing om problemen in de keuken op te lossen of de keuken een nieuwe uitstraling te geven.

Lees meer: Keukenrenovatie

Renovatie keuken

Direct contact opnemen

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een gepaste prijsopgave.

Contact Waterink Keukenmakerij en JEPP Keukens

Of bel ons via: 0523 216 992

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukens.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact | privacy hosting dotsolutions