Standaardkeukens

Advies bij de aankoop van budget- en
standaardkeukens in landelijke,
stoer landelijke en moderne stijl.

Standaardkeuken

Bekijk onze standaardkeukens

JEPP Keukens! Standaardkeukens in landelijke, stoer landelijke en moderne stijl

Standaard keuken

Ondanks dat Waterink Keukens specialist is in handgemaakte keukens, hebben we een breed assortiment standaard keukens voor u in petto. Immers wordt onze showroom jaarlijks voorzien van de nieuwste trends op gebied van keukens. De nieuwste modellen keukens worden dan weer gepresenteerd. Wij selecteren ieder jaar weer op kwaliteit. Wij hebben budget keukens, maar ook uitgebreide, duurdere modellen. Maar elke standaard keuken wordt nauwkeurig onder de loep genomen, alvorens deze in het assortiment wordt opgenomen.

Waar onderscheiden wij ons in?

Waterink Keukens onderscheidt zich met name door het feit dat u geadviseerd en begeleid wordt door vakmensen uit de praktijk. Omdat niet alleen de keuken, maar ook het interieur het uiterlijk van de keuken bepaalt. Is het wel zo prettig dat u wordt begeleid door keukeninstallateurs met interieurbouw ervaring en die dus echt verstand hebben van interieur en keukens. Net als het maken en installeren van keukens, maken wij ook meubels op maat.

Standaard keukens

Wij leveren 3 soorten standaard keukens

Bekijk onze landelijke keukens

Bekijk onze moderne keukens

Duurzame keukens

Wij kiezen bewust voor duurzame keukens. Voor de productie van onze keukens is 37% minder hout nodig. Hierdoor worden bossen gespaard. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van snelgroeiend mais en andere éénjarige planten. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van onze keukenmaterialen.

Bijkomend voordeel is dat door het gebruik van snelgroeiend mais er 30% gewicht wordt bespaard op de keukenmaterialen. U kunt zich hierbij voorstellen dat dit de verwerking en het transport gemakkelijker maakt.

Greenline: duurzame keukens

Daarom kiest u voor onze Standaard keukens:

Waterink Keukens heeft kwaliteit standaard keukens in het assortiment:

Landelijke keuken

Witte moderne keuken

Houten keuken inspiratie


Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

We zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Zowel over de opstelling, als over de gekozen materialen konden we goed overleggen.  Aan alle wensen van ons is voldaan.  Over ons werkblad krijgen we veel positieve reacties. De keuken biedt veel ruimte en door de bijzondere tegels ook kleur. Jullie zijn erg flexibel geweest, aangezien wij de datum voor plaatsing noodgedwongen een paar keer moesten wijzigen.

Het plaatsen ging snel. Leuk om te zien hoe de keuken in 1 dag opgebouwd werd. Van een paar weken geen keuken naar een prachtig exemplaar!

Ook hebben we onze vloer bij jullie besteld. 3 verschillende kleuren stalen werden geleverd, zodat wij thuis met daglicht konden bekijken wat we het mooist vonden. De keus was hierna snel gemaakt. De vloer is goed gelegd en wij zijn er heel blij mee! We zouden jullie zeker bij andere mensen aanbevelen, omdat er zoveel mogelijk is. En er ook veel keuze-mogelijkheden zijn.

- Familie Slot-Tromp -

 

Neem een kijkje in onze keuken!

Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol met inspiratie naar huis.

Direct contact

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukens.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact website optimalisatie dotsolutions