Standaardkeukens

Advies bij de aankoop van budget- en
standaardkeukens in landelijke,
stoer landelijke en moderne stijl.

Standaardkeuken

Bekijk onze standaardkeukens

JEPP Keukens! Standaardkeukens in landelijke, stoer landelijke en moderne stijl

JEPP Keukens - Betaalbare standaardkeukens

JEPP Keukens is onderdeel van Waterink Keukenmakerij. Onder de naam JEPP Keukens bieden wij standaardkeukens aan in alle mogelijke vormen en maten. Zoek je een betaalbare keuken dan ben je bij ons professionele team absoluut aan het juiste adres. In onze showrooom vind je keukens ter inspiratie.

Ontstaan JEPP Keukens

JEPP Keukens is ontstaan vanuit de vraag vanuit de markt. Wij merkten dat onder onze klanten de vraag naar goedkopere keukens toenam.

Wij hebben hierop ingespeeld door onze showroom en keukencollectie uit te breiden met budgetkeukens.

Totaalplaatje

JEPP Keukens levert een totaalplaatje. Jij vertelt jouw wensen. Aan de hand van deze wensen maken wij een ontwerp. De technische realisatie laat je helemaal aan ons over..

Zodra onze vakmensen de keuken geplaatst hebben, kun je koken in de nieuwe keuken.

Uitgebreid adviesgesprek

In een uitgebreid adviesgesprek helpen wij je de juiste keuzes te maken. Wij adviseren je over:

  • keukenapparatuur
  • keukenfronten
  • indeling van de keuken
  • achterwand van de keuken
  • keukenblad

JEPP Keukens

wandtegels jepp keukens

Showroom JEPP Keukens

Goede keukenkwaliteit

De JEPP Keukens zijn leverbaar in drie stijlen. Zit jouw favoriete stijl hierbij?

Landelijke standaard of budgetkeuken

Bekijk onze landelijke keukens

Moderne standaard of budgetkeuken

Bekijk onze moderne keukens

   

Duurzame keukens

Wij kiezen bewust voor duurzame keukens. Voor de productie van onze keukens is 37% minder hout nodig. Hierdoor besparen wij bossen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van snelgroeiend mais en andere éénjarige planten. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van onze keukenmaterialen.

Bijkomend voordeel is dat door het gebruik van snelgroeiend mais er 30% gewicht wordt bespaard op de keukenmaterialen. Je kunt je voorstellen dat dit de verwerking en het transport makkelijker maakt.

Greenline: duurzame keukens

Waarom kies je voor JEPP Keukens:

Met JEPP Keukens kies je voor betaalbare kwaliteit:

 

Landelijke keuken

Goedkope keukens

 

Handgrepen keuken

 


Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

We zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Zowel over de opstelling, als over de gekozen materialen konden we goed overleggen.  Aan alle wensen van ons is voldaan.  Over ons werkblad krijgen we veel positieve reacties. De keuken biedt veel ruimte en door de bijzondere tegels ook kleur. Jullie zijn erg flexibel geweest, aangezien wij de datum voor plaatsing noodgedwongen een paar keer moesten wijzigen.

Het plaatsen ging snel. Leuk om te zien hoe de keuken in 1 dag opgebouwd werd. Van een paar weken geen keuken naar een prachtig exemplaar!

Ook hebben we onze vloer bij jullie besteld. 3 verschillende kleuren stalen werden geleverd, zodat wij thuis met daglicht konden bekijken wat we het mooist vonden. De keus was hierna snel gemaakt. De vloer is goed gelegd en wij zijn er heel blij mee! We zouden jullie zeker bij andere mensen aanbevelen, omdat er zoveel mogelijk is. En er ook veel keuze-mogelijkheden zijn.

- Familie Slot-Tromp -

 

 

Inspiratie opdoen

Ons fotoalbum met JEPP Keukens rustig doorbladeren?

Groene button

 

 

Witte moderne keuken

Houten keuken inspiratie

 

 

Waterink Keukenmakerij

 

 

Zet nu de eerste stap

Op je gemak onze keukenaanbod bekijken? Hierbij ben je van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze speciaal ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en ga je geinspireerd naar huis.

 

Contact Waterink Keukenmakerij en JEPP Keukens

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukenmakerij.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact website optimalisatie dotsolutions