Wat is een keramische kookplaat?

Een keramische kookplaat herken je aan de glasplaat bovenop. Deze glasplaat wordt verwarm door infrarood straling. Een groot voordeel hiervan is dat de verbruikte energie veel doelgerichter wordt gebruikt.

Relatief langzame opwarming

Een nadeel van een keramische kookplaat is dat deze relatief langzaam opwarm en dat de plaat lang heet blijft. Dit heeft wel als voordeel dat de plaat gebruikt kan worden om de gerechten nog wat langer warm te houden. Een keramische kookplaat, gaat ten opzichte van de inductie kookplaat, langer mee, gemiddeld 15 tot 20 jaar. In vergelijking tot inductie die 10 tot 15 jaar mee gaat. Bij beide kookplaten geld dat niet alle pannen geschikt zijn om mee te koken.

Lees meer: keramische kookplaat

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | website realisatie dotsolutions