Kruidenkrekjes of elementen bestellen?

Ben je op zoek naar kruidenrekjes of elementen om de kruidenpotjes in je keuken handig en overzichtelijk op te bergen? In de webshop van Waterink Keukens vind je diverse accessoires.

Waarom zijn kruidenrekjes handig?

Kruidenrekjes zie je veelal terug in de keuken. Veel huishoudens maken namelijk gebruik van verse kruiden in hun gerechten en door het gebruik van rekjes zijn deze kruiden dus altijd binnen handbereik. De rekjes geven daarnaast ook de mogelijkheid om makkelijk te zien, welke kruiden je allemaal hebt. Ze staan immers netjes langs elkaar en boven elkaar.

 

Kruidenrekje kopen?

Kruidenrekjes keuken

 

Meer overzicht

Er is dus veel meer overzicht over je kruiden en daarnaast bespaar je veel ruimte doordat je de hoogte in gaat. Normaal stonden de kruiden namelijk weggewerkt achter verschillende keukendeuren. Door het overzicht dat je krijgt met een kruidenrekje, zul je veel meer gebruik gaan maken van de kruiden. Je ziet ze namelijk de hele tijd staan. De keuken ziet er daarnaast ook nog is leuk en natuurlijk uit.

Kruidenelementen, wat zijn dit?

Rekjes voor kruiden en elementen voor kruidenpotjes hebben een paar verschillen ten opzichte van elkaar. Elementen voor kruidenpotjes zijn bedoeld voor de keukenlade's en kasten. Ze zorgen ervoor dat de potjes netjes blijven liggen of staan. Sommige elementen bestaan uit gaten waar je de kruidenpotjes in kan zetten, andere bestaan uit rails waar je de kruidenpotjes juist tussen kan leggen.

 

Element keuken om kruiden in te doen

Kruidenrekje keuken

 

Elementen voor deze kruidenpotjes zorgen ervoor dat de kruidenpotjes uit beeld verdwijnen in de keuken.

Rekjes voor kruiden

Rekjes voor kruiden daarentegen zijn wel zichtbaar in het keukenbeeld. Het zijn vaak rechtopstaande rekjes waar kruidenplanten op kunnen worden gezet.

Daarnaast heb je ook rekjes voor de kruidenpotjes. Daarnaast zijn deze rekjes ook soms op te hangen. Veel van deze rekjes hebben meerdere plateaus die zich in de hoogte opstapelen. Hierdoor kun je veel kruiden kwijt op een klein oppervlakte. De rekjes zijn vaak versierd of hebben een kleurtje. Hierdoor kunnen ze overal worden geplaatst zonder er voor te zorgen dat de omgeving er minder mooi uit ziet.

 

Kruidenrekje keuken kopen

Keukenrekje voor kruiden

Kruidenrekje kopen

 

Ons aanbod kruidenrekjes

Wij hebben een groot assortiment van elementen voor kruidenpotjes en rekjes waarin kruiden kunnen worden geplaatst.

Zo verkopen wij in onze shop een kruidenrek voor twaalf potjes. Voor de iets grotere kruidenverzamelaar is er ook een kruidenrek dat plaats biedt aan 24 potjes. Beide rekjes hebben ook een verchroomde variant. 

 

Bekijk ons aanbod

 

Aanbod elementen voor kruidenpotjes

Qua elementen voor kruidenpotjes hebben we ook vier varianten. Zo hebben we een houtenvariant waar de kruidenpotjes in gelegd kunnen worden. Dit soort element hebben we ook in een een zilvergrijze uitvoering. Beide beschikken over een plaats voor 12 potjes. Er zijn ook twee varianten waar de potjes in kunnen staan. De ene biedt plaats aan 11 kruidenpotjes. De andere heeft plek voor 12 potjes. De kruidenvoorraad bij je thuis kan dus voortaan netjes worden neergezet. Dit kan door middel van een kruidenrek of een element. Het zijn beide een echte aanwinst in huis.

 

Bekijk ons aanbod

 

Diensten Waterink Keukens

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten

 

Standaardkeukens

Standaard keukens

>> Standaard keukens

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

>> Keukenrenovatie

Webshop

Webshop keuken

>> Webshop

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions