Achterwand van de keuken

Achterwanden in een keuken zijn er in verschillende soorten en maten. u kunt namelijk kiezen voor bijvoorbeeld aluminium, glas, muurverf of tegeltjes. Waterink Keukens heeft een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Wij geven u hierover graag advies. Kortom mogelijkheden genoeg.

 

De stijl van de keuken

In de eerste plaats gaat uw voorkeur uit naar een bepaald type keuken. Dit kan een landelijke, stoer landelijke of moderne keuken zijn. Wij kunnen u aan de hand van voorbeelden in de showroom op maat adviseren. Uiteraard bepaald het type keuken wat u het beste kunt gebruiken als achterwand. Komt u daar niet helemaal uit, dan zijn wij er nog om u hierbij te helpen.

 

Betegelen achterwand

Waterink Keukens werkt samen met JOS tegels en VT Wonen tegels. Wij bieden u hiermee een breed assortiment aan waaruit u uw keuze kunt gaan bepalen. Voor elk type keuken hebb

Meer over tegels: tegels achterwand keuken

Direct contact

Muurverf (WAPEX)

Tegenwoordig worden achterwanden ook vaak met muurverf behandeld. Dit kan in elk gewenste kleur gedaan worden. De WAPEX muurverf is vet- en waterafstotend en daardoor zeer geschikt voor toepassingen in de keuken. Wel zo praktisch dus voor uw keuken.

Meer over muurverf: muurverf als achterwand keuken

Achterwand keuken

Aluminium achterwand

Je kunt kiezen voor een achterwand van aluminium. Voordeel van deze achterwand is dat deze over bestaande tegeltjes geplaatst kan worden. Ofwel ideaal bij keukenrenovatie.

Meer over aluminium achterwanden: aluminium als achterwand keuken

RVS Achterwand

Een roestvrijstalen achterwand wordt vaak gebruikt in moderne keukens De achterwand is makkelijk schoon te houden. Nadeel is echter wel dat het ook gemakkelijk kan krassen.

Meer over RVS achterwanden: RVS als achterwand keuken

Glazen achterwand

Een glazen achterwand geeft uw keuken een mooi hoogglans uitstraling. De glazen oppervlakte is eenvoudig schoon te houden. Hoogglans heeft wel als nadeel dat het goed schoongemaakt moet worden. Eventuele vetvlekken die niet zijn weggewerkt, zijn goed te zien.

Meer over glazen achterwanden: glas als achterwand keuken

Kunststof achterwand

Kunststof keukenachterwanden kennen een grote diversiteit aan kleuren. Het materiaal van het keukenblad kan dan doorgetrokken worden naar de achterwand. Dit wordt veelal toegepast achter de kookplaat.

Ga door naar: kunststof als achterwand keuken

Voorkom problemen met de keukenachterwand

De volgende problemen kunnen ontstaan aan uw bestaande keukenachterwand.

Om deze redenen kiest u voor ons

Waterink Keukens onderscheidt zich door een snelle, nette en volledige aflevering van het project. Dit kenmerkt zich in een aantal uitgangspunten:

 

Neem direct contact op

 

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukens.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact | privacy website bouw dotsolutions