Tegels als achterwand in keuken?

De keuken passend betegelen versterkt de stijl van jouw keuken. Waterink Keukenmakerij heeft exclusieve deals met VT Wonen Tegels en JOS tegels. Hierdoor komt je altijd tot een passende keuze. Je dient ook aan het praktische gemak te denken. Wanneer je niet dagelijks schoonmaakt in de keuken zijn witte tegels niet aan te raden.

Kleur van de tegels

Witte of lichtgekleurde tegels vragen meer onderhoud. Je ziet immers al het vuil terug op de muur. Maar hebt je een moderne keuken dan past wit vaak mooi. Wellicht hebt je liever kleur in de keuken? Je kunt kiezen voor rode, blauwe of groene achterwanden.

Tegels muur achter de keuken

Watervaste tegels

Omdat je in de keuken veel met water en vocht werkt dienen de tegel watervast te zijn.

Schoonmaken van de wandtegels

Keukentegels worden makkelijk vies. Opspattend vet en kookvocht zorgen voor vettige wanden. Voorwaarde is dus dat de tegels makkelijk vet en vuilvrij gemaakt kunnen worden.

Wanneer tegels plaatsen

De tegels worden doorgaans geplaatst na het plaatsen van de keuken. Zo weten wij de exacte hoogte van de tegels. Waterink Keukenmakerij garandeert een nette afwerking. Zo voeren wij het afval af en laten de keuken opgeruimd achter.

Tegels achterwand keuken

Waarom tegels?

In de praktijk blijkt dat klanten kiezen voor tegels omdat:

Budget voor jouw keuken

Je hebt een bedrag bepaald voor jouw nieuwe keuken? Waterink Keukenmakerij gaat met je in gesprek. Wij luisteren naar jouw wensen en komen met een ontwerp. Hierbij blijven wij binnen jouw budgetmarge.

Deze keukenachterwanden zijn ook mogelijk:

Aluminium achterwand keuken Glazen achterwand keuken Kunststof achterwand keuken

Muurverf of wapex als achterwand keuken RVS achterwand in keuken Tegels achterwand keuken

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wil je meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukenmakerij. Je bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

 

Zet nu de eerste stap

Wil jij graag een voorstel ontvangen voor jouw keuken? Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan.

Neem direct contact op

 

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukens.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact | privacy website realisatie dotsolutions