Koelkast in de keuken

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken hoort (doorgaans) een nieuwe koelkast. Een koelkast kan zowel los geplaatst als ingebouwd worden. Waterink Keukenmakerij levert nieuwe keukens inclusief apparatuur.

Verschillende modellen

Koelkasten zijn er in alle soorten en maten. De student die in zijn eentje op kamers woont heeft andere voorkeuren dan een moeder die voor zes gezinsleden eten en drinken opslaat.

Koelkast apparatuur keuken

Koel/vriescombinatie

De koel/vriescombinatie is een combinatie van een vriezer en een koelkast. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Voordeel is dat je al het voedsel bij de hand hebt. Er is sprake van één apparaat wat je wel afzonderlijk kunt besturen. De koel/vries combinatie is niet te onderscheiden van de overige kasten.

Waar moet de koelkast geplaatst worden

Houdt je van een moderne, strakke keuken dan zien wij vaak dat klanten kiezen voor inbouwkoelkasten. Simpelweg omdat de koelkast naadloos verdwijnt in het keukeninterieur. Naast ingebouwde koelkasten leveren wij ook losstaande koelkasten. Voor het plaatsen van de koelkast zijn diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen voor:

Laag geluidsniveau

Een hoog geluidsniveau van de koelkast is storend. Je hebt vast wel eens een koelkast horen brommen of piepen wanneer hij zijn werk aan het doen was. Onze ervaring is dat inbouwkoelkasten minder lawaai maken dan losstaande koelkasten.

Schoonmaken van de koelkast

Voor langdurig behoud van de koelkast is onderhoud en schoonmaken noodzakelijk. Tijdens het schoonmaken haalt je de koelkast leeg. Je trekt de stekker uit het stopcontact en neemt alle afzonderlijke onderdelen af met een sopje. De binnenkant maat je ook schoon. Let er ook op de rubberen onderdelen (de sluiting) goed te reinigen. Hier ontstaat makkelijk schimmel.

Om deze redenen kies je voor ons

Waterink Keukenmakerij onderscheidt zich door een snelle, nette en volledige aflevering van het project. Dit kenmerkt zich in een aantal uitgangspunten:

Zet nu de eerste stap

Wil jij graag een voorstel ontvangen voor jouw keuken? Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan.

Neem direct contact op

 

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heb je vragen, neem contact met ons op.

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukens.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact | privacy internet marketing dotsolutions