Keukenrenovatie

Kies je voor keukenrenovatie dan kies je voor de specialisten van Waterink Keukenmakerij. Wij verzorgen de complete renovatie van jouw keuken.

 

'Je bent niet de enige die tegen deze keukenproblemen aanloopt. Dagelijks spreken wij klanten die hier tegen aanlopen'

 

Je bent niet de enige. Ik spreek dagelijks ondernemers zoals jij

die daar moeite mee hebben.

- See more at: http://www.fanfactor.nl/365-dagen-facebooksucces/#sthash.42tfYscq.dpuf

Je bent niet de enige. Ik spreek dagelijks ondernemers zoals jij

die daar moeite mee hebben.

- See more at: http://www.fanfactor.nl/365-dagen-facebooksucces/#sthash.42tfYscq.dpuf

Wist je dat keukenrenovatie een schitterende oplossing is?

Neem direct contact op

renovatie keuken

e bent niet de enige. Ik spreek dagelijks ondernemers zoals jij

die daar moeite mee hebben.

- See more at: http://www.fanfactor.nl/365-dagen-facebooksucces/#sthash.42tfYscq.dpuf

Dit valt onder renovatie van de keuken

Wanneer je de renovatie van je keuken door Waterink Keukenmakerij uit wilt laten voeren kun je terecht voor:

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

 
Hierbij wil ik mede namens Maarten laten weten dat de keuken er weer prachtig uitziet. Het werk dat jullie geleverd hebben is uitstekend. Ik wil jullie en de monteur heel hartelijk bedanken voor de goede samenwerking. Dit begon al met de prettige, snelle en open manier van communiceren over de mogelijkheden van het overspuiten van de fronten.

Tevens was het overleg in de showroom ook uitstekend en daarbij wil ik niet onvermeld laten de inspanning die jullie verricht hebben voor de mogelijkheden van de spoelbak.
De snelle mogelijkheid van de demontage en vervolgens de montage en alles keurig volgens afspraak en zoals alles duidelijk werd gecommuniceerd  heeft ons veel vertrouwen gegeven in de goede afloop.
 
Het resultaat mag er zijn en wij zijn zeer blij met de keuze die we met jullie hebben gedaan. Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen bij mensen die een keuken willen renoveren.
 
Nogmaals onze hartelijk dank voor de prettige samen werking  en het geleverde resultaat.
 
Ik wens jullie veel succes in te toekomst en misschien tot een volgende keer.

- Maarten en Johan Hermelink -

 

Brandschade

Soms ontstaat brandschade in jouw keuken. Door een ongeluk met het gasfornuis bijvoorbeeld. De keuken kan lelijk beschadigd raken. Je hoeft niet een geheel nieuwe keuken te laten plaatsen. Je kunt het bestaande onderdeel laten vervangen of overspuiten. Zo ziet je niks terug van de schade.

Lees meer over brandschade in de keuken

Waterschade

Keukendeuren en keukenladen kunnen beschadigen door water. Waterschade dus. Het materiaal gaat kapot of ziet er niet meer netjes uit. In dat geval kiest je voor keukenrenovatie. De beschadigde onderdelen worden hersteld of overgespoten.

Ga door naar: waterschade in de keuken

Keukenfolie laat los

Soms laat de folie van de keukenkasten en deuren los. In dat geval kunt je kiezen voor keukenrenovatie. Waterink Keukenmakerij herstelt de schade van de kapotte onderdelen. Of wellicht kies je voor een grondige renovatie en neem je alle keukenkasten en laden mee in de renovatie.

Ga door naar: keukenfolie laat los

Een nieuwe aanblik

Je hebt al jaren dezelfde keuken en wilt deze opknappen. Met keukenrenovatie geeft je de keuken een flinke opknapbeurt. Je herkent de keuken na afloop niet weer. De schadeplekken worden hersteld. Je kunt kiezen voor een andere kleur. Onze ervaring: de keuken lijkt als nieuw!

Keuken laten renoveren?

Wij laten jouw keuken als nieuw lijken

Dit mag je van ons verwachten wanneer wij je keuken renoveren

Eerlijk advies

De visie van Waterink Keukenmakerij: jij bepaalt hoe jouw keuken er uit ziet. Wij zetten echter wel de expertise en ervaring in om je van deskundig advies te voorzien. Dit doen wij zo eerlijk mogelijk. Wanneer wij denken dat je een ‘verkeerde’ keuze maakt onderbouwen wij dit. Door de verschillen te laten zien. En je te vertellen over de voor- en nadelen. Wij zijn o.a. actief in Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland.
 

Zet nu de eerste stap

Wil jij graag een voorstel ontvangen voor jouw keuken? Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan.

Neem direct contact op

 

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestel je talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Veel gelezen artikelen

Contact

Heb je vragen, neem contact met ons op.

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukenmakerij.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact zoekmachine marketing dotsolutions