Over Waterink Keukens

Waterink Keukens houdt zich al jaren bezig met het maken en installeren van keukens en interieur. Met een ruime showroom, werkplaats en een eigen spuiterij kunnen wij aan alle keuken en interieur wensen voldoen. Bovendien hebben we een aparte afdeling met wand- en vloertegels. Alle werkzaamheden voeren we zelf uit. Van het maken van keukens tot en met het installeren van keukens. Wij hebben een ervaren team welke u in alle opzichten van een gedegen en goed advies kunnen voorzien. Omdat wij keukens ontwerpen, maken en plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer over onze: werkwijze.

De mensen achter Waterink Keukens

Ageeth en Erwin Waterink zijn de eigenaren van Waterink Keukens. Al sinds 2005 actief in de keukenwereld en daarmee kan Waterink Keukens teren op een behoorlijke brok ervaring opgebouwd in de loop van de jaren. 'Voor ons is kwaliteit en service het meest belangrijk. Wij leveren kwaliteit van A tot Z. Dat betekent van advies in het eerste orientatiegesprek tot de complete aflevering van de keuken.

Handgemaakte keukens

Het maken van een keuken vinden wij eigenlijk het mooiste dat er is. Een keuken is namelijk iets persoonlijks en om dat te vertalen in een geheel nieuw product is voor ons de ultieme uitdaging. In onze werkplaats hebben we de middelen in huis om een complete keuken te maken. Onze mensen zijn ervaren interieurbouwers die naast keukens ook meubilair, zoals kasten en tafels kunnen maken. Wij hebben wat dat betreft genoeg voorbeelden om u te kunnen inspireren.

Fabriekskeukens

Het voordeel van een fabriekskeuken is dat er bepaalde keuzemogelijkheden zijn. Er kan een keuze gemaakt worden uit keukens die in een catalogus of onze showroom zijn gepresenteerd. Het neemt niet weg dat het zeker mogelijk is om de standaard keuken aan te passen naar wens. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Losse keukenaccessoires online verkrijgbaar

Waterink Keukens heeft een webshop met talloze keukenaccessoires, handgrepen en knoppen. Er is op deze website een ruime keuze aan accessoires verkrijgbaar en dat is wel zo gemakkelijk.

 

Showroom Waterink Keukenmakerij

Handgemaakte Keuken

Keuken kopen

 

Showroom in Hardenberg

Wij hebben een showroom boordevol inspiratie voor u. Van eigen gemaakte keukend tot fabriekskeukens zijn hier tentoongesteld. Wij nodigen u graag uit een kijkje te komen nemen in onze ruime showroom.

Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de showroom.

Waterink Keukenmakerij is gevestigd in Hardenberg maar actief in:

Inspiratie opdoen?

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij uw ideale keuken.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom naar onze keuken showroom in Hardenberg.

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | websites dotsolutions