Reviews Waterink Keukens

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

Een Review schrijf ik nooit. Echter in dit geval wel. Ik ben zeer maar dan ook zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van het spuitwerk. Ik had het 2 jaar eerder moeten doen want het is Top. Ik weet waar ik met een volgend keukenproject heen ga! Waterink!

Dank, E. Bos

 

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

We willen U even laten weten dat we de kwaliteit van het spuitwerk prima vinden. We hebben echt weer een "nieuwe "keuken. Ook zijn we heel tevreden over de monteur. Zorgvuldig gewerkt en een prettig persoon om in huis te hebben. Al met al bijzonder tevreden.

We zijn U dan ook heel erg dankbaar.

Met vriendelijke groet C. M.

 

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat van het spuiten van ons kastdeurtje. Er is geen verschil te zien met de andere kastdeurtjes. Dit is Vakmanschap met een hoofdletter V.

We zijn U dan ook heel erg dankbaar.

Met vriendelijke groet Fam. B.

 

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

Het ziet er uitstekend uit, zoals het nu lijkt hebben jullie schitterend werk geleverd. De monteurs mogen ook een pluim hebben, ze hebben alles goed en keurig afgesteld en gemonteerd.

Alle lof. Familie K. uit Zwartsluis
 

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij


Beste Ageeth,
Via dit bericht wil ik jullie bedanken voor de uitstekende service en onze waardering uitspreken over de geleverde werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden over jullie vakmanschap en montage medewerkers. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden als daarom gevraagd wordt.

Nogmaals dank.
 

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij


Beste Fam Waterink,
Graag willen wij onze dank uitspreken voor uw vakwerk. Alles keurig zoals afgesproken. Ook Gerrit, Arno en Jeroen voor hun werkzaamheden. Wij zullen zeker uw bedrijf aanbevelen bij vrienden en familie.
 

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij


Beste mevrouw Waterink,
Wij willen u heel erg bedanken voor het prachtige spuitwerk van onze keukenfronten. Ook uw medewerker Gerrit heeft zijn werk heel netjes gedaan. Ook het contact met u en uw medewerker hebben wij als zeer plezierig en kundig ervaren. Wij bevelen uw bedrijf dan ook graag aan bij familie en vrienden.
 

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij


Via Google zijn we op de site van Waterinkkeukenmakerij terecht genomen. Hier hebben we een offerte laten maken. Ook bij andere bedrijven hebben we offertes laten maken.  Waterinkkeukenmakerij was de goedkoopste. Ze hebben goede service. En leveren vakmanschap. Wij zijn zeer tevreden en de keuken is erg mooi geworden. Het lijkt net een nieuwe keuken. Super bedankt !!!
 

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij


 
"Onlangs zijn onze keukendeurtje opnieuw gespoten. Alles is keurig opgehaald en weer nieuw gespoten teruggebracht en strak bevestigd. De deurtjes zijn tevens weer bijgesteld en de keuken is weer als nieuw. Wij zijn super tevreden over het resultaat."
 

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij


 
Wij zijn zeer tevreden en blij met het resultaat van de renovatie van onze keukenfronten.
Onze complimenten voor dit vakwerk en montage door de monteur!
 

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

 
Wij zijn erg tevreden over de renovatie van de keukenfrontjes.
U heeft ons heel blij gemaakt.
Nogmaals dank voor de werkzaamheden en de prettige ontvangst
Het teveel betaalde geld hebben  we ook ontvangen.
 

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

De gesprekken verliepen prima, er is goed naar ons geluisterd. Het plaatsen ging goed, geen enkel probleem. Tot 's avonds laat nog doorgewerkt, klasse!

We hebben jullie inmiddels bij verschillende andere mensen aanbevolen. Mensen denken vaak dat jullie qua prijs veel hoger zitten dan reguliere bedrijven. We hebben al vaak aangegeven dat dit beslist niet waar is. We hebben verschillende offertes laten maken ook bij grotere bedrijven als TULP enz. Dan maakt het qua prijs  niet veel uit, en bij jullie kun je wel je eigen ideeën toepassen, terwijl dat bij de meeste zaken lang niet zo gemakkelijk is.

GA ZO VOORT!

 

Landelijke handgemaakte keuken

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

Door een grote stroomstoring bij ons in huis waren alle inbouwapparaturen van onze keuken stuk.  Nu was de keuken nog maar 13 jaar oud en waren eigenlijk nog niet toe aan een nieuwe keuken.
 
Toen maar eens op internet zoeken voor een show model keuken, want we wilden er ook nog niet teveel geld aan uit geven. Dat viel ons tegen de prijs die je daar nog voor moet betalen en we wilden dezelfde opstelling behouden , dus dan heb je beperkte keuze.
 
Dus nog even googelen en kwam ik bij Waterink renovatie uit. Wij bellen naar Waterink en Ageeth kwam dezelfde week al bij ons voor een vrijblijvende offerte.  Zij de keuken bekeken en kwam met een verrassend voorstel om deurtjes en fronten opnieuw te spuiten want de keuken was eigenlijk helemaal nog niet op en nieuw apparatuur erin zeer grote koelkast , nieuwe kast met inbouw magnetron , nieuwe vaatwasser en mooie 6 pits oven erin. Dus blad en spoelbak bleven mooi op hun plaats.  S' Maandags hebben ze de deurtjes en fronten meegenomen en vrijdags 's er alles er weer in gemonteerd . Het was een blauwe keuken en is nu donker grijs.
 
En zo heb je eigenlijk voor een klein bedrag een hele nieuwe keuken.  Wij hebben dit alles als zeer vakkundig en plezierig ervaren. TOP 

 

Renovatie landelijke keuken

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

We zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Zowel over de opstelling, als over de gekozen materialen konden we goed overleggen.  Aan alle wensen van ons is voldaan.  Over ons werkblad krijgen we veel positieve reacties. De keuken biedt veel ruimte en door de bijzondere tegels ook kleur. Jullie zijn erg flexibel geweest, aangezien wij de datum voor plaatsing noodgedwongen een paar keer moesten wijzigen.

Het plaatsen ging snel. Leuk om te zien hoe de keuken in 1 dag opgebouwd werd. Van een paar weken geen keuken naar een prachtig exemplaar!

Ook hebben we onze vloer bij jullie besteld. 3 verschillende kleuren stalen werden geleverd, zodat wij thuis met daglicht konden bekijken wat we het mooist vonden. De keus was hierna snel gemaakt. De vloer is goed gelegd en wij zijn er heel blij mee! We zouden jullie zeker bij andere mensen aanbevelen, omdat er zoveel mogelijk is. En er ook veel keuze-mogelijkheden zijn.

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

De eerste gesprekken
Wij zijn erg tevreden over het eerste contact. Per mail hebben wij een gesprek aangevraagd. Vanaf het vakantieadres van Erwin en Ageeth werd hier erg snel op gereageerd. De 1e werkdag na de vakantie waren wij van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. Er werd prima geluisterd en ook meegedacht. Wij zochten een creatieve oplossing voor een kleine ruimte waar we toch alle wensen in kwijt konden.

Samen met Ageeth hebben wie hier open en eerlijk over gesproken. Vervolgens een rondleiding door de showroom, waar trouwens op dat moment hard gewerkt werd om deze te verbeteren. Alle mogelijkheden werden getoond.
Er was alle tijd om alle mogelijkheden te bekijken.

Het plaatsen van de keuken
Het plaatsen is prima verlopen. Helaas ontbrak er een onderdeel van de quooker waardoor deze nog niet geplaatst kon worden. Ook ging het plaatsen niet helemaal lukken in 1 dag. Gelukkig was er twee dagen later een mogelijkheid om de afwerking te verzorgen en ook de quooker was compleet.
Dit was super omdat een dag later een verjaardag gevierd moest worden!

Aandachtspunten
Nee eigenlijk niet. We zijn erg tevreden

Aanbeveling
Er is al een stel bij ons geweest om de keuken in het echt te bewonderen. Zij hebben ook al een oriënterend gesprek gehad bij Waterink. Wij hebben vol enthousiasme onze keuken laten zien en jullie van harte aanbevolen

Met vriendelijke groet

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

Een nieuwe keuken, geen alledaagse bezigheid. Voor ons de eerste keer, dus wil je het graag in één keer goed doen.Via onze overburen kwamen we terecht bij Waterink in Hardenberg. Na rustig rond te hebben gekeken en een eerste tekening, gemaakt door Ageeth,in onze hand, gingen we met een goed gevoel weer huiswaarts.

Ageeth is daarna nog bij ons thuis geweest om de situatie zelf te bekijken, en daar waar nodig was,nog wat aanpassingen te maken. We wilden niet over één nacht ijs gaan, dus hebben we nog verder rondgekeken,maar het goede gevoel bracht ons al vrij vlug weer terug in Hardenberg. Daarna is het snel gegaan.

Zes weken later waren we trotse bezitters van onze eerste nieuwe keuken. Eén met veel bergruimte, een wens waar goed aan voldaan was.Ons dressoir en computerkast zijn ook nog overgespoten in de kleur van de keuken.Ook hebben we daar een pvc-vloer uitgezocht, en zo kregen we, nadat alles gelegd, gespoten en geplaatst was, een gevoel verhuisd te zijn in ons eigen huis!

Ook was het prettig werken met de korte lijntjes die er zijn met Ageeth en Erwin. Eén telefoontje, en een verandering in afspraak of aanpassing van iets, en het werd geregeld. Iets wat we nog lang willen voortzetten! Wij genieten nog elke dag van ons “nieuwe huis”!

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

“Tijdloos, kwaliteit en service”

Zelf na 6 jaar krijgen we van iedereen die bij ons op bezoek komt de complimenten voor onze keuken. Door de open en tijdloze stijl vragen gasten ons regelmatig of de keuken nieuw is. En hij zit er ook echt nog als nieuw uit. Hoogwaardig materiaal is een uitstekend advies gebleken want de keuken blijft prachtig.

We leven er veel en is eigenlijk een huis binnen ons huis. Heel blij zijn we met het feit dat als er eens een kleinigheid is, Erwin (nog steeds) binnen no-time op de stoep staat om de zaak te fixen.

We kunnen iedereen van harte aanraden om hun eigen keuken door Waterink te laten ontwerpen en maken.

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

 

Wij kwamen bij de firma Waterink terecht voor een nieuwe keuken. Daarvoor hadden wij ons al georiënteerd bij diverse andere keukenleveranciers.

Onze wensen bestonden niet alleen uit het plaatsen van een nieuwe keuken, maar er moest ook een flinke verbouwing plaats vinden. Dit hebben wij aan Erwin Waterink voorgelegd en al snel bleek dat hij van vele markten thuis is en dat wij met een gerust hart alle werkzaamheden aan hem konden overdragen.

Bij het ontwerp van de keuken werd er enerzijds goed geluisterd naar onze wensen, maar kwamen zij anderzijds ook met goede voorstellen. De gehele regie lag in handen van de firma Waterink ( aannemer, installateur, stukadoor, tegelzetter etc.) We hoefden zelf nergens achteraan, alles was perfect op elkaar afgestemd. Alles verliep volgens planning, vanaf dag 1 tot en met de laatste dag. Met als eindresultaat een prachtige en zeer functionele keuken.Ook de nazorg is perfect. Als er iets is, dan is een telefoontje of e-mail voldoende en wordt het direct opgelost.

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

Voordat de verbouwing van start ging hebben wij een schets gemaakt van de plaats waar onze keuken zou komen. De schets hadden wij voorzien van maten waar de keuken zou moeten komen. Met dit gegeven en verhalen die je worden verteld waar je allemaal op moet letten zijn wij op keukenonderzoek gegaan.

Wij kwamen er al snel achter dat er geen handvol maar land vol zaken zijn waar men keuken ,s kan kopen. Na bezoeken en overleg bleven er een viertal over. Deze vier hebben prijsopgave gedaan waarna wij konden bekijken wat wij er voor kregen ,en hoe de prijzen waren samen gesteld .Wel van te voren aangegeven wat wij wilden besteden.

Uit dit vergelijk kwam Waterink Keukenmakerij het beste er uit .Dat was voor ons aanleiding met Waterink een tweede gesprek aan te gaan. Tijdens dit tweede gesprek heeft de definitieve indeling van de keuken plaats gevonden, en opwaardering van de apparatuur .Dit alles binnen het budget.

Wat er uitsprong was dat de keuken geen loze ruimtes heeft, en in alle kleuren leverbaar is. Het wordt door Waterink zelf gemaakt. Maatvoering is geen enkel probleem. Adequate montage, goede service en een open oor.

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

‘Ik weet wel iemand met wie jullie eens zouden moeten praten’, zei de man die onze badkamer zou verbouwen bij zijn vertrek. ‘Mag ik jullie telefoonnummer eens doorgeven?’ Een half uur later werden we al gebeld voor een afspraak en zo reden we, op een regenachtige vrijdagmorgen, naar Hardenberg. We moesten nu eindelijk eens een nieuwe keuken hebben, maar we waren doodziek van de grote keukenboeren rond Zwolle, waar je nooit eens even rustig kon rondkijken en waar je de hele tijd hinderlijk gevolgd werd door een hijgerig type met een contract en een balpen in zijn hand.


Zo maakten we kennis met Ageeth Waterink. Bij Waterink Keukenmakerij mochten we eerst rustig een tijdje rondkijken om ons zelf een beeld te vormen van de keukens en van het bedrijf. Wat we mooi vinden, weten we meestal wel, maar wat voor keuzes je allemaal kunt maken en waar je allemaal aan moet denken…. Het duizelde ons! We hadden echt iemand nodig die ons bij de hand nam!

We kregen een kop koffie en samen met Ageeth doken we achter de computer. Twee uur later hadden we een volledige tekening klaar van een mooie, moderne, handgemaakte keuken, geheel naar onze wensen (diezelfde avond nog per mail thuisgestuurd). Ook hadden we een vloer, de betegeling, inbouwapparatuur en iets voor de ramen uitgezocht en hadden we het gevoel dat het allemaal helemaal goed ging komen.

Ageeth had ons rustig langs alle mogelijkheden en keuzes geleid, zonder ons iets op te dringen of te forceren, met alle geduld van de wereld en met een uitstekend gevoel wanneer ze ons even zelf moest laten overleggen. Waterink Keukenmakerij adverteert ‘dat ze je volledig kunnen ontzorgen’: nou, dat kon je wel zeggen!

Een week later kwam ze een avond naar Zwolle om te kijken of alles wat we bedacht hadden echt wel kon, en om nog wat puntjes op de i te zetten. De offerte kwam snel en was bijzonder volledig.
Ook het sloopwerk en het plaatsen van de nieuwe keuken verliep snel en correct. Ageeth bleek ook een man te hebben (Erwin), die de Waterinkkeukens zelf bouwt en plaatst.

Zelden iemand zo nauwkeurig en netjes zien werken! Alles was er op tijd en er ontbrak niets (Ageeth houdt zelf de leveranciers onder controle). Kleine wijzigingen (een extra laadje in een kastje, nog even de radiatoren van de verwarming overspuiten) waren ook tijdens het plaatsen nog mogelijk. We waren blij dat we Erwin ook de kasten - naar ons eigen idee - voor de badkamer hadden laten maken. Ook de nazorg was prima (nastellen, service) zodat we nog iedere dag plezier hebben van wat wij ‘de fijnste keuken van Zwolle’ noemen.

Met dank aan Ageeth, Erwin en medewerkers, en de man van de badkamer!

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

"Met Waterink Keukenmakerij hebben wij uitstekende ervaringen. Ze hebben prima meegedacht in de ontwerpfase, goed geluisterd naar onze wensen en met deskundig advies en praktische tips zijn we samen tot een definitief ontwerp gekomen.

Tijdens de rondleiding door de showroom was er alle tijd voor ons en konden we veel alternatieven vergelijken. Het was erg prettig dat we alles onder één dak konden kopen; zowel de keuken, de apparatuur en de vloer. Tijdens het uitbreken van de oude keuken en het opbouwen van de nieuwe is er erg netjes gewerkt. Wij zijn super tevreden met het uiteindelijke resultaat. We genieten nog iedere dag van de goede samenwerking."  

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

"Wij zijn onzettend tevreden met de door jullie op maat geleverde keuken. Vanaf het eerste moment van kontakt was er een ongedwongen sfeer en gaven jullie een goed en voor ons passend advies. Het monteren is zonder problemen en op het door ons ivm een grotere verbouwing geplande moment uitgevoerd. Als we een cijfer zouden moeten geven was dit een dikke negen. namens ons hartelijk bedankt."

 

 

Reviews JEPP Keukens en Waterink Keukenmakerij

Onze houtgemaakte keuken is 7 jaar oud en had een vanillekleur. Omdat de verflaag behoorlijk schraal was geworden, besloten we om de unit te laten overspuiten en tevens de kleur te wijzigen in antraciet. Na in de omgeving te hebben gezocht kwamen we uit bij Waterink Keukenmakerij te Hardenberg en gelijk wisten we dat zij dit voor ons moesten gaan doen.

Kortom: de keuken is helemaal naar onze zin geworden. Er is echt vakwerk en kwaliteit geleverd; nergens is de oorspronkelijke kleur nog te zien.Het is een betrouwbaar bedrijf dat zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions