Kleine keuken plaatsen

Kleine huizen en appartementen hebben te maken met een beperkte ruimte voor een ‘nieuwe’ keuken. Bij de inrichting en montage van een kleine keuken is het zaak om praktisch te denken. Wat is echt belangrijk? En hoe kan dit praktisch geplaatst worden. Waterink Keukenmakerij verzorgt de plaatsing van kleine keukens op maat.

Een kritische blik .. Wat heb ik nodig?

Als de ruimte in de keuken beperkt is de belangrijkste vraag: 'Wat hebt je daadwerkelijk nodig in de keuken?' Wanneer je veel apparatuur in jouw keuken wilt gaat dit vaak ten koste van de kastruimte. Voor beiden is geen ruimte namelijk. Kiezen voor apparatuur is bijvoorbeeld wel mogelijk wanneer je voorraadkasten buiten de keuken hebt.

Praktisch insteek bij kasten en laden

Zorg voor een optimale benutting van kasten en laden. Juist in een kleine keuken is dit van essentieel belang. Het is zaak zo veel mogelijk kookgerei, potten, pannen en andere materialen kwijt te kunnen in een beperkte ruimte.

Een minikeuken opgeleverd

Waterink Keukenmakerij plaatste deze kleine keuken:

Kleine keuken plaatsen

 

Wist je dat  ....

Op een breedte van 180 centimeter (!) een quooker, een wasemkap, magnetron, kookplaat, vaatwasser en koelkast zijn geplaatst.

 

Werkblad in de kleine keuken

Een werkblad kan in verschillende maten geleverd worden. Na een analyse van jouw keukenruimte geven wij deskundig advies. Soms kan vijf centimeter extra keukenblad een groot verschil maken. En zeker in een beperkte ruimte.

Compact gebruik keukenapparatuur

Ook bij de keuze voor keukenapparatuur dient je inventief te zijn. Wat hebt je daadwerkelijk nodig? En wat is misschien toch overbodig? Wanneer je een vaatwasser wilt is het bijvoorbeeld mogelijk een kleine vaatwasser te plaatsen.

Slim denken bij een kleine keuken

Een kleine keuken vraagt om slim denken. Om creatieve oplossingen. Waterink Keukenmakerij gaat graag met je de uitdaging aan om jouw keuken vorm te geven en te plaatsen.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wil je meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukenmakerij. Je bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | website ontwerp dotsolutions