Keukens topsegment (High End Keukens)

Een keuken volledig op maat voorzien van alle luxe aspecten die je voor ogen hebt (zie ook: luxe keuken)? Dit zijn de keukens uit het absolute topsegment (High End Keukens). Waterink Keukens is gespecialiseerd in de fabricatie van keukens op maat. En met op maat bedoelen we dat we elk aspect van jouw keuken op maat kunnen maken. Het zijn de opdrachten die wij met groot, groot plezier uitvoeren voor onze klanten simpelweg omdat dit onze passie is!

Wat houdt keuken topsegment in?

Ook in de wereld van keukens is er een onderscheid te maken tussen een boel zaken. Enerzijds klassiek, anderzijds modern. Enerzijds flitsend, anderzijds weer erg praktisch. Maar de tegenstelling waarin het topsegment het beste uit de verf komt is goedkoop tegenover duur. Het topsegment in keukens is een combinatie van luxueuze design-apparatuur wat een elegante uitstraling met zich meebrengt. Een andere benaming is ook wel high end-keuken. Dat wil zeggen dat alleen het beste goed genoeg is voor deze keukens, vanzelfsprekend hangt daar dan ook een ander prijskaartje aan dan aan een doorsnee keuken.

Zie ook: handgemaakte keukens

Voor wie zijn keukens uit het topsegment bedoeld?

Het is een misvatting om te denken dat deze keukens alleen duurder zijn en dat de kous daarmee af is. Zoals gezegd is een keuken uit het topsegment voorzien van alle luxe apparatuur die je maar kunt bedenken. Bovendien vragen deze luxe keukens ook extra aandacht als het gaat om indeling. Alles kan naar wens worden ingericht, zodat het je aan niets ontbreek. De indeling is dus belangrijk, maar wat te denken van de stijl die u belangrijk vindt.

Topsegment keukens

Combinatie met moderne trend

Wellicht zijn jouw persoonlijke stijlelementen te combineren met één van de laatste trends zoals een afzuigunit in het aanrechtblad of zwevende keukenwanden. Daarnaast is er momenteel een ontwikkeling gaande in de keukenwereld die ‘domotica’ heet. Dit houdt in dat apparaten op een afstand bediend kunnen worden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koffiezetapparaat die geprogrammeerd staat op een bepaald tijdstip of verlichting die naar gelang er licht in de woonkamer binnenkomt zijn intensiteit aanpast. Voor iedereen die een bijzondere keuken op maak wil laten maken met de bijbehorende luxe die gewenst is, kunnen we je van harte aanraden eens een kijkje te nemen bij de keukens uit het topsegment.

High End Keuken

Keukens uit het topsegment

Topsegment Keukens

 

Direct contact

Wil je samen met ons jouw keuken op maat ontwerpen. Wij helpen je (super) graag!

Maak een afspraak

of bel direct: 0523 216992

 

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions