Luxe keukens

Ben je op zoek naar een luxe keuken waar je zichzelf helemaal thuis voelt en je tot in de puntjes de meest exclusieve maaltijden kunt maken met behulp van de beste apparatuur die voldoen aan de laatste trends en ontwikkelingen op keukengebied? Dan bent je hier aan het juiste adres.

Waterink Keukens maakt handgemaakte keukens. 

Letterlijk handgemaakt!

Dat betekent dat we jouw luxe keuken dus precies zo maken als dat jij voor ogen hebt.

Met het beste materiaal en de beste apparatuur.

En daarmee zijn we er nog niet: mocht je dit willen dan verzorgen we niet alleen de aanleg van jouw keukenvloer in dezelfde stijl maar ook een keukentafel, een bar of extra kasten.

Ben je benieuwd naar de voortgang dan mag je tijdens het productieproces altijd (op afspraak) in onze werkplaats komen kijken hoe ver wij gevorderd zijn met jouw keuken!

Waarom een luxe keuken?

Wanneer we spreken over een luxe keuken dan hebben hebben we het over de créme de la créme onder de keukens. Keukens uit het topsegment. Natuurlijk betaal je voor een luxe keuken meer maar dan heb je ook een keuken die volledig aan jouw wensen voldoet.

 

Het start met het ontwerp

Jouw luxe keuken start met een ontwerp aan de keukentafel. In een gesprek gaan wij kijken naar wat jij voor ogen hebt. We bespreken onderwerp als:

 

 

Aan de hand van al deze informatie maken wij een keukenontwerp voor jou waarin wij al jouw wensen meenemen (mits mogelijk uiteraard)

Ontwerp luxe keuken

 

Kenmerken van een luxe keuken

Dit is er mogelijk in een luxe keuken:

Duurzaame keukens 

Duurzame keukens zijn populair. Glas, RVS, natuursteen en massief hout zijn veelgebruikte materialen in luxe keukens en kunnen ook hergebruikt worden. Daarnaast zijn apparaten in luxe keuken van een hoog niveau waardoor er duurzaam gewerkt kan worden. Denk aan afvalverwerkers, kokend water uit de kraan (quooker) en ovens die werken zonder dat er gas bij komt kijken.

Luxe keuken

Luxe apparatuur van hoogwaardige kwaliteit

Dat brengt ons bij het volgende voordeel, namelijk dat er luxe apparaten zitten verwerkt in deze hoogwaardige keukens. Duurzaam en dus van alle gemakken voorzien. In luxe keukens is het goed mogelijk om binnen de kortste keren goede maaltijden te bereiden. De apparaten zijn immers van de hoogste kwaliteit en dat brengt goede producten met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan versgemalen koffiebonen en vers geperste sinaasappelen.

Keuzevrijheid in opstelling van de keuken

Keuzevrijheid in de opstelling van de keuken. Voor grote apparaten zoals afwasmachines is er natuurlijk wat minder sprake van een alsmaar veranderende opstelling, maar een koffiezetapparaat, magnetron of oven zijn ook weleens gewenst op andere plaatsen. Of simpelweg een werkplank die op allerlei plaatsen ingezet kan worden waar deze nodig is.

luxe keuken kopen

Trends en ontwikkelingen

Ontwikkeling op het gebied van keukens. Trends en ontwikkelingen zullen er altijd zijn, ook als het gaat om inrichting van (luxe) keukens. Het is voor een luxe keuken zaak om zoveel mogelijk mee te gaan met de huidige trends en ontwikkelingen en rekening te houden met de trends en ontwikkelingen die mogelijk komen gaan.

Kookeiland

Een kookeiland in je keuken geeft een compleet andere uitstraling als het gaat om het totaalplaatje. Een kookeiland (desnoods met bar) kan altijd geplaatst worden in de stijl die jij wenst.

Ga door naar: keukeneiland of kookeiland

Gerelateerde informatie:

 

Waterink Keukens Hardenberg

Advies m.b.t. jouw keukens

>> Keukenvraagbaak

 

Waterink Keukens Hardenberg

Inspiratie opdoen?

>> Inspiratie keukens

 

 

Waterink Keukens Hardenberg

Webshop vol keukenaccessoires?

>> Webshop

 

 

 

Zet nu de eerste stap

Waterink keukens helpt je graag bij het op maat maken van jouw (luxe) keuken. Wij maken de keuken volledig op maat zoals dat het beste past bij jouw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt je er dan zelf voor kiezen op welke manier je jouw keuken wilt inrichten? Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan.

 

 

Neem direct contact op

 

 

 

Diensten Waterink Keukens

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten

 

Standaardkeukens

Standaard keukens

>> Standaard keukens

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

>> Keukenrenovatie

Webshop

Webshop keuken

>> Webshop

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions