Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn helemaal in. Mensen die van strak en netjes houden kiezen steeds vaker voor een greeploze keuken. Doorgaans zijn moderne en designkeukens al greeploos. Waterink Keukenmakerij biedt je goedkope keukens.

Nieuwe technieken

In een greeploze keuken ontbreken de handgrepen. Binnen een strakke, moderne keuken kunnen handgrepen storend zijn in het ruimtelijke effect wat klanten willen zien. Dankzij nieuwe technieken kan een keuken greeploos zijn. U kunt laden openen door er tegen aan te duwen. De la opent automatisch.

Greeploze, moderne keuken

Hygiëne

Je opent de laden doordat je er met jouw hand tegen aan drukt. Dit heeft wel één nadeel? De laden zijn eerder vies. Eerder dan wanneer je een handgreep van een keukenfront vast pakt. Dat hoeft geen groot probleem te zijn. U moet de kasten en laden alleen iets vaker schoon maken.

Greeploze keuken

Greeploze kasten en laden worden vaak toegepast in de moderne keuken. Dit benadrukt het ruimtelijke effect van de keuken.

Greeploze, strakke, zwarte keuken

Keukenapparatuur

Jouw moderne keuken wordt uitgerust met keukenapparatuur. Deze plaatsen wij dusdanig dat de strakke stijl behouden blijft. Uw wens is leidend. Doorgaans is onze ervaring dat een vaatwasser, een oven (of combi-magnetron), een kookplaat en een koelkast standaard voorkomen. Ook koelkasten plaatsen wij greeploos.

Keuken op maat

Wanneer je maar weinig ruimte tot jouw beschikking heeft maken wij een kleine keuken op maat. Binnen de mogelijkheden die er zijn gaan wij samen met je op zoek naar de meeste praktische invulling.

Budget voor jouw keuken

U hebt een bedrag bepaald voor jouw nieuwe keuken? Waterink Keukenmakerij gaat met je in gesprek. Wij luisteren naar jouw wensen en komen met een ontwerp. Hierbij blijven wij binnen jouw budgetmarge.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wil je meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukenmakerij. Je bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | maatwerk web applicatie dotsolutions