Moderne keuken

Op zoek naar een modern ingerichte keuken. Een moderne keuken wordt gekenmerkt door strakke lijnen, greeploze laden en hoogglans keukenkasten. Waterink Keukenmakerij is gespecialiseerd in het ontwerp en de montage van betaalbare moderne keukens. Deze keukens past uitstekend in een modern ingericht huis. Waterink Keukenmakerij adviseert, ontwerpt en monteert jouw keuken.

Herken jij je in het volgende?

Grote kans dat een moderne keuken goed in jouw interieur past.

Wil jij een moderne handgemaakte of budgetkeuken?

Bij Waterink Keukenmakerij bieden wij twee soorten keukens aan namelijk:

Keukens in moderne stijl kun je in beide varianten krijgen.

Handgemaakte moderne keuken

Bij een handgemaakte keuken krijg je een keuken op maat. De keuken wordt gemaakt in onze keukenmakerij.

inspiratie handgemaakte keukens

Budgetkeuken

Onder de naam JEPP Keukens verkopen wij budgetkeukens. Kies je voor een budgetkeuken dan krijg je keuken in de lagere prijsklasse. Hier heb je talloze mogelijkheden qua stijl, fronten en andere onderdelen.

Inspiratie budgetkeukens

Keuken op maat

Wanneer je maar weinig ruimte tot jouw beschikking heeft maken wij een kleine keuken op maat. Binnen de mogelijkheden die er zijn gaan wij samen met je op zoek naar de meeste praktische invulling.

Ergonomie keuken

De ergonomie is van belang bij het werken in de keuken. Wanneer je te lang bent om in een standaardmaat keuken te werken kunnen wij een verhoogde keuken plaatsen. Indien gewenst kunnen wij ook een verlaagde keuken plaatsen.

Greeploze keuken

Greeploze kasten en laden worden veel toegepast in de moderne keuken. Dit benadrukt het ruimtelijke effect van de keuken. Ook hoogglans is een veelgebruikte stijl binnen de moderne keukens.

Keukenapparatuur

Jouw moderne keuken wordt uitgerust met keukenapparatuur. Deze plaatsen wij dusdanig dat de strakke stijl behouden blijft. Jouw wens is leidend. Doorgaans is onze ervaring dat een vaatwasser, een oven (of combi-magnetron) en een kookplaat standaard voorkomen.

Algemene informatie

Hieronder vind je algemene informatie met betrekking tot de levering en de voorwaarden van Waterink Keukenmakerij.

Vertel je jouw wensen: wij regelen de rest!

Waterink Keukenmakerij levert een totaalplaatje. Jij vertelt jouw wensen. Wij maken een ontwerp. Maar de technische realisatie kunt je geheel aan ons overlaten. Wij gaan niet eerder weg of alles is aangesloten. Zodra onze vakmensen de keuken geplaatst hebben, kunt je koken in jouw nieuwe keuken.

Gerelateerde artikelen:

Zet nu de eerste stap

 

Wil jij graag een moderne keuken? Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan.

Neem direct contact op

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukens.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact | privacy website optimalisatie dotsolutions