Stoer, landelijke keuken

Een stoer, landelijke keuken zit qua stijl tussen de landelijke en de moderne keuken in. Hout is het materiaal wat het meest voorkomt bij stoer landelijke keukens. Vaak kiest men voor robuust materiaal, eerlijk materiaal. Waterink Keukenmakerij ontwerpt en plaatst je keuken.

Modern of landelijke keuken

Het mooie van de ‘stoer, landelijke‘ stijl is dat je diverse kanten op kunt. Houdt je van de moderne inslag dan gaat je die kant op. Toch liever een landelijke insteek. Geen probleem. De basis blijft ‘stoer’, vaak afgewerkt met hout. De afwerking oogt vaak niet glad. Juist niet, omdat dit zo past in de stoer landelijke keuken.

Stoer landelijke keuken

Stoer, landelijke keukens een trend

Waterink Keukenmakerij ervaart deze de stoer, landelijke keukens op dit moment een trend zijn. Ruwe materialen in combinatie met een strakke belijning vallen in de smaak bij veel mensen. Ook de greeploze keuken past uitstekend in dit assortiment.

Keuken op maat

Wanneer je maar weinig ruimte tot jouw beschikking heeft maken wij een kleine keuken op maat. Binnen de mogelijkheden die er zijn gaan wij samen met je op zoek naar de meeste praktische invulling.

Ergonomie keuken

De ergonomie is van belang bij het werken in de keuken. Wanneer je te lang bent om in een standaardmaat keuken te werken kunnen wij een verhoogde keuken plaatsen. Indien gewenst kunnen wij ook een verlaagde keuken plaatsen.

Algemene informatie

Hieronder vindt je algemene informatie met betrekking tot de levering en de voorwaarden van Waterink Keukenmakerij.

Aanschaf stoer, landelijke keuken

Waterink Keukenmakerij ondersteunt je bij de aanschaf van jouw stoer, landelijke keuken. Wij ontzorgen je van A tot Z. Vanaf ons eerste contact, via de site of jouw bezoek aan onze showroom, tot het ontwerp en de plaatsing van jouw keuken. Hoe wij ons onderscheiden van de concurrentie? In prijs en kwaliteit. Wij bieden simpelweg keukens in de lagere prijsklasse. Maar wij staan voor kwaliteit en goede service.

Landelijke stijl keuken  Moderne stijl keuken  Stoer landelijke stijl keuken

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wil je meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukenmakerij. Je bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

 

 

Zet nu de eerste stap

Wil jij graag een voorstel ontvangen voor jouw keuken? Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan.

Neem direct contact op

 

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukens.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact | privacy webapplicatie dotsolutions