Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Aanrechtblad of keukenblad verlengen of langer maken

Een aanrechtblad verlengen of langer maken? Is dit mogelijk? Waterink Keukens adviseert u op deskundige wijze.

Te weinig ruimte in de keuken

Een gebrek aan ruimte in de keuken kan een grote bron van frustratie. Het kookplezier kan behoorlijk verstoord worden. Het snijden van groenten, het opruimen van afval en het gebruik van pannen en apparatuur moet praktisch kunnen.

Het past niet op mijn aanrechtblad

Helaas horen wij regelmatig klanten die aangeven dat ze niet fatsoenlijk kunnen koken in de eigen keuken. Simpelweg omdat het aanrechtblad te klein is.

keukenblad

Het aanrechtblad verlengen

Een oplossing voor dit probleem is het verlengen van het aanrechtblad. Waterink Keukens kan dit voor u verzorgen. Voorwaarde is wel dat u links of rechts de ruimte hebt om het aanrechtblad te verlengen. Bijkomend voordeel is dat u extra ruimte voor kasten of apparatuur creëert onder het verlengde aanrechtblad.

Waterink Keukens bekijkt graag de mogelijkheden

Waterink Keukens gaat graag samen met u op zoek naar een passende oplossing. Leg uw probleem met een gerust hart aan ons voor. Wij vinden het een uitdaging om buiten de kaders te denken en een goede oplossing te vinden. Waterink Keukens heeft jarenlange ervaring in de keukenbranche. Wij hebben al heel veel keukens en keukenindelingen voorbij zien komen. Wij komen bij u thuis (indien gewenst) om te bekijken om een analyse te maken van de situatie. Van hieruit brengen wij een passend advies uit.

Vraag een adviesgesprek aan

Verwante informatie keukenindeling

Diensten

Meer weten?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op