Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Reviews

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De folie van onze 20 jaar oude keuken kwam op meerdere plaatsen los. Verder waren wij tevreden over onze keuken en hebben wij hem door Waterinkkeukens laten renoveren. De oude kastdeuren werden verwijderd en men heeft nieuwe kastdeurtjes geplaatst. Gespoten in de lakkleur die wij zelf hebben uitgezocht. Ook heeft men de oude halogeenverlichting vervangen door energiezuinige LED-verlichting. Alles in eigen beheer en met een resultaat waar wij zeer tevreden over zijn. De contacten liepen erg plezierig en men heeft gedaan wat men van te voren had beloofd, Dit alles tegen de vooraf aangegeven prijs. Waterinkkeukens………bedankt! Ron en Willy Meijer Meppel

Ron en Willy Meijer

Soms zijn details erg belangrijk. En gelukkig begrijpen ze dat bij Waterink Keukens erg goed. Na een paar jaar van onze keuken genoten te hebben raakten een paar kleine afdekplaatjes los. Zonder problemen en kosten hebben zij ervoor gezorgd dat wijdeze vervangen konden. Top!

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken Pas gemaakt op maat door deskundig en erg vriendelijk personeel. Ook al moest er wat veranderd worden in de maat afmeting, wat extra werk is en tijd . Geen probleem was het antwoord wij willen een tevreden klant we passen de maat aan en komen gewoon terug om alles na wens te plaatsen . En het resultaat een prachtige keuken subliem afgewerkt tot in de laatste puntjes. Natuurlijk ook met het tekenen van de keuken werd alle tijd voor ons genomen en ook konden wij later nog wijzigingen doorgeven en werden deze correct aangepast Dus team Waterink wij zijn erg tevreden als wij een cijfer mochten geven werd het een dikke 10 Bedankt voor jullie inzet. Wij zijn een zeer tevreden klant. Groet en succes Fam Wemekamp Bruchterveld.

Fam Wemekamp

We zijn zeer tevreden over Watering Keukens. Onze keuken is als nieuw, na het plaatsen van spotjes boven het aanrecht, nieuwe vensterbank en de keukendeurtjes prachtig gespoten. Prachtig bedrijf.

Onlangs hebben we een keuken laten plaatsen door Waterink. We zijn erg tevreden. Er volop meegedacht en advies gegeven. De plek waar de keuken geplaatst staat is niet groot en heeft een schuine wand. Toch hebben we alle apparatuur en voldoende werkruimte die we wensten.

Veurink

Beste familie Waterink. Wat ben ik blij met mijn nieuwe keuken. Na 25 jaar was een nieuwe keuken hard nodig. Er werd door Ageeth meegedacht hoe en wat het beste zou zijn. En het ziet er super uit. Robuust en met prachtige handgrepen. Het is weer fijn om te koken en te bakken met de twee super ovens. Een leeg aanrecht i.p.v. allemaal postjes en flesjes erop. Ook het monteren ging prima, toegankelijk personeel. Goed overleg omtrent de complete afwerking. Echt super blij mee en ook familie en vrienden vinden de keuken prachtig. Heel erg bedankt.

Gea Severin

Hierbij wil ik een bericht achter laten omdat wij uitermate tevreden zijn over de service van jullie bedrijf. Bij de installatie van de apparatuur in onze bijkeukenmeubel was een fout gemaakt. Na melding hiervan is het probleem binnen anderhalve week volledig opgelost en afgehandeld. Alle gesprekken hierover verlopen vriendelijk en professioneel. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.

fam Nijkamp

De keuken weer als nieuw na een renovatie. Alle afspraken netjes nagekomen, en geweldig personeel.

fam. Aman

Super tevreden met onze nieuwe keuken. Goed advies gehad bij de koop. En alles netjes geleverd en gemonteerd.

Kosse Slagharen

We hebben een renovatie gedaan, nieuw werkblad, achterwanden en inductie. Alles is uitstekend verlopen, prima personeel en keurig afgewerkt en de rommel meegenomen. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Martens

We zijn erg tevreden over het werk van Waterink keukens. De kastjes zijn weer als nieuw en de reductie plaat en afzuigkap prima geïnstalleerd. Ook zeer tevreden over de mensen die het werk uitvoerden. Vakwerk!

Familie Snoeren

Superblij met mijn ijzeren handgrepen voor op een oude kast. Ze passen perfect en staan prachtig.

Henriette M.

Mooie handgrepen gevonden en snel geleverd! Fijn contact via mail.

S. Wijchen

Afgelopen vrijdag is het laatste front vervangen en nu is alles echt helemaal af. We willen jullie laten weten dat we heel blij zijn met onze nieuwe keuken en zeer tevreden over het gehele traject; van verkoop tot montage door de monteurs en het werk van de tegelzetter! Ook de afhandeling van het vervangen van de fronten verliep prettig. Bedankt voor jullie mooie werk en goede service!

Familie K.

We zijn uitermate tevreden over het geleverde werk van Waterink Keukens! Met name tijdens het voortraject wordt er zeer klantgericht gewerkt en er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen. Onze eerste contacten waren middenin de Corona lockdown (jan. 2021) maar dat weerhield Waterink er niet van om diverse tekeningen te mailen, aan te passen en wederom te mailen. Om uiteindelijk met een mobiele showroom (jaja) bij ons op bezoek te komen (geheel volgens de destijds geldende Corona regels). Dit alles, uiteraard icm met een prachtige keukentekening voor een prima prijs, resulteerde in een behoorlijke gunfactor en dat gaf uiteindelijk de doorslag de keuken bij Waterink te kopen.

Fam. Bosklopper

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Heel vriendelijke mensen en heel goede communicatie tijdens het offertetraject; men heeft prima met ons meegedacht. Onze keuken van 22 jaar oud ziet er weer helemaal als nieuw uit dankzij het renovatiewerk van uitstekende vaklieden. Kortom: prima kwaliteit voor een prima prijs. Super bedankt familie Waterink, wij zijn helemaal tevreden!

Familie Mol

Onze keuken in 2017 perfect gerenoveerd en uitgebreid door Waterink. Nieuw stijlen, bakplaat, aflegplanken, afzuiging, cooker en verlichting. Deurtjes en aanrechtblad laten schuren, spuiten en lakken. Nu meer dan 3 jaar later weer paraat om de defecte opbouwlampjes te repareren. Kosteloos en kundig. Prima service!

Edwin en Marja M

Beste fam. Waterink, Wat een vakwerk! Onze keuken is weer als nieuw. We zijn super tevreden hoe uw bedrijf onze foliekeuken heeft omgetoverd tot een prachtig geheel. We hadden dit jaren eerder moeten laten doen. Alle lof ook voor de monteur, die alles heel netjes heeft ge(de)monteerd. We zullen uw bedrijf in onze kennissenkring van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet, Familie Van Woerden

Familie Van Woerden

Beste medewerkers van Waterink Keukens, Ik wil jullie bedanken voor de inzet, in deze toch wel bijzondere periode. De communicatie was correct en we zijn ontzettend blij en tevreden met het eindresultaat! We zullen Waterink keukens zeker aanbevelen. Bedankt!! Met vriendelijke groet, M van Eerde

M van Eerde

Een Review schrijf ik nooit. Echter in dit geval wel. Ik ben zeer maar dan ook zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van het spuitwerk. Ik had het 2 jaar eerder moeten doen want het is Top. Ik weet waar ik met een volgend keukenproject heen ga! Waterink! Dank, E. Bos

E. Bos

We willen U even laten weten dat we de kwaliteit van het spuitwerk prima vinden. We hebben echt weer een "nieuwe "keuken. Ook zijn we heel tevreden over de monteur. Zorgvuldig gewerkt en een prettig persoon om in huis te hebben. Al met al bijzonder tevreden. We zijn U dan ook heel erg dankbaar. Met vriendelijke groet C. M.

C. M.

Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat van het spuiten van ons kastdeurtje. Er is geen verschil te zien met de andere kastdeurtjes. Dit is Vakmanschap met een hoofdletter V. We zijn U dan ook heel erg dankbaar. Met vriendelijke groet Fam. B.

Fam. B.

Het ziet er uitstekend uit, zoals het nu lijkt hebben jullie schitterend werk geleverd. De monteurs mogen ook een pluim hebben, ze hebben alles goed en keurig afgesteld en gemonteerd. Alle lof. Familie K. uit Zwartsluis

Familie K. uit Zwartsluis

Beste Ageeth, Via dit bericht wil ik jullie bedanken voor de uitstekende service en onze waardering uitspreken over de geleverde werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden over jullie vakmanschap en montage medewerkers. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden als daarom gevraagd wordt. Nogmaals dank.

Tevreden klant

Beste Fam Waterink, Graag willen wij onze dank uitspreken voor uw vakwerk. Alles keurig zoals afgesproken. Ook Gerrit, Arno en Jeroen voor hun werkzaamheden. Wij zullen zeker uw bedrijf aanbevelen bij vrienden en familie.

Tevreden klant

Beste mevrouw Waterink, Wij willen u heel erg bedanken voor het prachtige spuitwerk van onze keukenfronten. Ook uw medewerker Gerrit heeft zijn werk heel netjes gedaan. Ook het contact met u en uw medewerker hebben wij als zeer plezierig en kundig ervaren. Wij bevelen uw bedrijf dan ook graag aan bij familie en vrienden.

Tevreden klant

Via Google zijn we op de site van Waterinkkeukenmakerij terecht genomen. Hier hebben we een offerte laten maken. Ook bij andere bedrijven hebben we offertes laten maken. Waterinkkeukenmakerij was de goedkoopste. Ze hebben goede service. En leveren vakmanschap. Wij zijn zeer tevreden en de keuken is erg mooi geworden. Het lijkt net een nieuwe keuken. Super bedankt!!!

Tevreden klant

Onlangs zijn onze keukendeurtje opnieuw gespoten. Alles is keurig opgehaald en weer nieuw gespoten teruggebracht en strak bevestigd. De deurtjes zijn tevens weer bijgesteld en de keuken is weer als nieuw. Wij zijn super tevreden over het resultaat.

Tevreden klant

Wij zijn zeer tevreden en blij met het resultaat van de renovatie van onze keukenfronten. Onze complimenten voor dit vakwerk en montage door de monteur!

Tevreden klant

Wij zijn erg tevreden over de renovatie van de keukenfrontjes. U heeft ons heel blij gemaakt. Nogmaals dank voor de werkzaamheden en de prettige ontvangst Het teveel betaalde geld hebben we ook ontvangen.

Tevreden klant

De gesprekken verliepen prima, er is goed naar ons geluisterd. Het plaatsen ging goed, geen enkel probleem. Tot 's avonds laat nog doorgewerkt, klasse! We hebben jullie inmiddels bij verschillende andere mensen aanbevolen. Mensen denken vaak dat jullie qua prijs veel hoger zitten dan reguliere bedrijven. We hebben al vaak aangegeven dat dit beslist niet waar is. We hebben verschillende offertes laten maken ook bij grotere bedrijven als TULP enz. Dan maakt het qua prijs niet veel uit, en bij jullie kun je wel je eigen ideeën toepassen, terwijl dat bij de meeste zaken lang niet zo gemakkelijk is.

Tevreden klant

Zelfs na 6 jaar krijgen we van iedereen die bij ons op bezoek komt de complimenten voor onze keuken. Door de open en tijdloze stijl vragen gasten ons regelmatig of de keuken nieuw is. En hij zit er ook echt nog als nieuw uit. Hoogwaardig materiaal is een uitstekend advies gebleken want de keuken blijft prachtig. We leven er veel en is eigenlijk een huis binnen ons huis. Heel blij zijn we met het feit dat als er eens een kleinigheid is, Erwin (nog steeds) binnen no-time op de stoep staat om de zaak te fixen. We kunnen iedereen van harte aanraden om hun eigen keuken door Waterink te laten ontwerpen en maken.

Tevreden klant

"Met Waterink Keukenmakerij hebben wij uitstekende ervaringen. Ze hebben prima meegedacht in de ontwerpfase, goed geluisterd naar onze wensen en met deskundig advies en praktische tips zijn we samen tot een definitief ontwerp gekomen. Tijdens de rondleiding door de showroom was er alle tijd voor ons en konden we veel alternatieven vergelijken. Het was erg prettig dat we alles onder één dak konden kopen; zowel de keuken, de apparatuur en de vloer. Tijdens het uitbreken van de oude keuken en het opbouwen van de nieuwe is er erg netjes gewerkt. Wij zijn super tevreden met het uiteindelijke resultaat. We genieten nog iedere dag van de goede samenwerking."

Tevreden klant

"Wij zijn ontzettend tevreden met de door jullie op maat geleverde keuken. Vanaf het eerste moment van kontakt was er een ongedwongen sfeer en gaven jullie een goed en voor ons passend advies. Het monteren is zonder problemen en op het door ons ivm een grotere verbouwing geplande moment uitgevoerd. Als we een cijfer zouden moeten geven was dit een dikke negen. namens ons hartelijk bedankt."

Tevreden klant

Onze houtgemaakte keuken is 7 jaar oud en had een vanillekleur. Omdat de verflaag behoorlijk schraal was geworden, besloten we om de unit te laten overspuiten en tevens de kleur te wijzigen in antraciet. Na in de omgeving te hebben gezocht kwamen we uit bij Waterink Keukenmakerij te Hardenberg en gelijk wisten we dat zij dit voor ons moesten gaan doen. Kortom: de keuken is helemaal naar onze zin geworden. Er is echt vakwerk en kwaliteit geleverd; nergens is de oorspronkelijke kleur nog te zien.Het is een betrouwbaar bedrijf dat zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.

Tevreden klant