Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Bent u nog wel tevreden over uw keuken, maar vindt u de kleur niet meer van deze tijd? Laat de folie misschien los? Of heeft u waterschade gehad? Dan is een keukenrenovatie een ideale (budget) oplossing. Door een aantal prominente aanpassingen te verrichten, heeft u een keuken waar u weer jaren lang plezier van heeft. Wij zien u graag bij Waterink Keukens en om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard staat de koffie voor u klaar.

Werkplaats met spuiterij

Waterink Keukens is volledig ingericht op handgemaakte keukens en keukenrenovatie. Het grote verschil met vele andere keukenleveranciers is dat wij een eigen ruime werkplaats met een spuiterij hebben. In onze werkplaats worden keukens en meubels op maat gemaakt en bovendien al het spuitwerk verricht. Onze werkplaats wordt bemand door ervaren meubelmakers/ interieurbouwers die echt verstand hebben van interieurbouw en keukens. Dit is de motor van ons bedrijf. Hierdoor staan wij garant voor de kwaliteit die wij leveren.

keuken spuiterij

Eerlijk en goed advies

De visie van Waterink Keukenmakerij: u bepaalt hoe uw keuken er uit komt te zien. Wij zetten echter wel onze expertise en ervaring in om u van deskundig advies te voorzien. Dit advies mag u dan ook verwachten van keukenmonteurs met ervaring in interieurbouw.

Wij zijn o.a. actief in Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland.

Keukenrenovatie werkzaamheden

Veel voorkomende problemen

Keukenrenoveren na een brand

Door toedoen van brand kan er veel schade aan de keuken ontstaan. Deze schade is weg te werken door de keuken te renoveren. Dit scheelt een aanschaf van een geheel nieuwe keuken. Keukenapparatuur dat door brand defect is geraakt is dan het enige dat vervangen dient te worden.

Hier leest u meer over: brandschade in de keuken


Waterschade

Keukendeuren en keukenladen die aangetast zijn door water, ofwel waterschade, hoeven ook niet volledig vervangen te worden. Door de folie te verwijderen en de kasten, keukendeuren en- laden over te spuiten, is er niets meer van schade terug te zien. We kunnen de keuken in exact dezelfde kleuren weer overspuiten.

Hier leest u meer over: waterschade in de keuken


Keukenfolie laat los

In heel veel gevallen laat de keukenfolie ‘spontaan’ los. Ontzettend zonde natuurlijk. En al helemaal als u nog niet toe bent aan een nieuwe keuken. Wij verwijderen voor u de folie en spuiten voor u keukendeurtjes en keukenlades. Geen lelijke plekken meer. U kunt na renovatie weer genieten van uw keuken.

Hier leest u meer over: loslatende keukenfolie


Dit mag u van ons verwachten

  • Persoonlijk contact.
  • Uitgebreid kennismakingsgeprek.
  • Korte lijnen.
  • Een heldere plan van aanpak.
  • Oplevering van de materialen en/of de keuken.
  • De keuken wordt gebruiksklaar opgeleverd.

Neem direct contact op

Wilt u keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bieden wij talloze keukenaccessoires aan. Denk bijvoorbeeld aan:

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact