Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Wand & Vloertegels

wand en vloertegels

Een keuken kan niet zonder een passende vloer of wand. Waterink Keukens heeft exclusieve deals met VT Wonen Tegels en JOS tegels. Met dit ruime assortiment wand- en vloertegels komt u altijd tot de juiste keuze. De adviseurs van Waterink Keukens kunnen u hierbij helpen. Bovendien wordt er niet alleen naar de uitstraling gekeken, maar ook de praktische kant wordt bekeken.

Soorten wandtegels en vloertegels

Waterink Keukens heeft exclusief gezocht naar een breed assortiment wand- en vloertegels. Daarom is er gekozen voor VT Wonen tegels en JOS tegels. Waterink Keukens biedt namelijk keukens aan die qua smaak uiteenlopen. Hierdoor lag er voor Waterink Keukens een mooie uitdaging om bij elk type keuken, passende wand- en vloertegels te vinden.

Soorten wandtegels en vloertegels

Prijs en Kwaliteit tegels

De prijs moet in verhouding zijn tot de kwaliteit van de tegels. De selectie tegels maakt dit meer dan waar. De kwaliteit van tegels van het oer Hollandse degelijke merk JOS en de tegels van VT Wonen staan al jaren bekend als hoogwaardig. De tegels zijn gemakkelijk toepasbaar, eenvoudig te onderhouden, sterk en betrouwbaar.

Plaatsen van de tegels

U kunt ervoor kiezen om de tegels te laten plaatsen door Waterink Keukens, maar indien gewenst kunt u zo ook zelf plaatsen. De materialen leveren wij, maar u heeft dan het werk ervan. Laat u vooraf goed informeren betreft het plaatsen en de verwerking van de wand- en vloertegels.

diverse wandtegels

U kiest voor tegels van Waterink Keukens omdat?

  • Er is een ruim assortiment.
  • Keuze uit betrouwbare degelijke merken.
  • Tegels zijn eenvoudig toe te passen en te verwerken.
  • Tegels zijn onderhoudsvriendelijk.

Bekijk ons tegelaanbod

Op uw gemak ons tegelaanbod bekijken? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze speciaal ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Vragen en tips

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact