Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Kleur van uw keuken veranderen?

Wilt u de kleur van uw keuken veranderen? Dit kan! Er zijn verschillende manieren die u kunt inzetten om de kleur van uw bestaande keuken te veranderen naar de kleur die u wenst of die u voor ogen hebt!

Waarom de kleur veranderen?

Het is prettig om af en toe wat te variëren in interieur. Dit geldt ook voor de keuken, misschien wel de meest bezochte ruimte in huis. Een zeer bepalende factor is de kleur van de keuken. Wanneer u de kleur verandert ziet de keuken er ineens een stuk frisser en nieuwer uit.

Daarnaast is het een relatief goedkope manier van renoveren.

Welke onderdelen kunt u van kleur veranderen?

Verandering van kleur heeft het meeste effect als u het grootste deel van de keuken aanpakt. Het overgrote deel van de keuken bevat keukenkastjes, het is dus logisch deze allereerst te voorzien van een nieuwe kleur. Dit kunt u doen door de kastjes in zijn geheel te vervangen door kastjes met een andere kleur. U kunt er ook voor kiezen om alle kastjes over te laten spuiten. In dat geval raden wij met klem aan om alle kastjes over te laten spuiten. Dit om te voorkomen dat er kleurverschil optreedt of dat op een later moment de niet-behandelde kastjes ook gebreken beginnen te vertonen. Bovendien is het financieel interessant om alles in één keer over te laten spuiten, zo is er maar één sessie nodig in plaats van meerdere.

Andere opties

Naast de keukenkastjes is er ook de mogelijkheid om andere dingen over te laten spuiten in uw keuken:

  • Fronten van apparatuur. In sommige gevallen is apparatuur bedekt met een front, denk bijvoorbeeld aan een koelkast die netjes is weggewerkt achter een kastdeur.
  • Lades. Het zou een raar gezicht zijn als de keuken blauw wordt overgespoten, maar er nog steeds crèmekleurige lades tevoorschijn komen. Daarom kunt u ook de lades overspuiten, zowel binnen- als buitenkant.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij hebben een eigen werkplaats waar we alle materialen maken en overspuiten. Omdat het bij ons allemaal handwerk betreft hebben we de mogelijkheid om flink te variëren in kleuren. We zitten niet vast aan standaard kleuren, we hebben ook de beschikking over alle volgende kleuren:

  • RAL
  • Sigma
  • Sikkens
  • NCS

Daarnaast zijn er ook veel beitskleuren mogelijk waar u uit kunt kiezen.

Keukenfront kleuren

Vervangen keukendeurtjes

U kunt kiezen voor het vervangen van de keukendeurtjes of de keukenfronten. In dat geval kunt u de stijl en de kleur bepalen.

Ga door naar: keukenfronten vervangen

Overspuiten bestaande deuren

U kunt er ook voor kiezen om de bestaande deuren in een andere kleur over te spuiten.

kleurenschema voor onze keukens

Deel van keuken vervangen

Grote voordeel van keukenrenovatie is dat een deel van de keuken wordt aangepakt. Zodoende heeft u niet de kosten van een volledig nieuwe aanschaf. De keuken lijkt echter als nieuw.

Verwante informatie

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op