Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Interieurbouw op maat

U verwacht het wellicht niet van Waterink Keukens, maar óók voor maatwerk interieurbouw kunt u ons inschakelen. Kasten, wanden, maar ook tafels en stoelen worden op maat in de werkplaats gemaakt.

Onze ruime werkplaats voor interieurbouw op maat

Wij hebben interieurbouwers en de middelen in huis om geheel naar wens de interieurbouw op maat te verzorgen. Wenst u een complete renovatie van uw interieur, een ingebouwde boekenkast of een uniek tv-meubel? Vanuit een stijlvol ontwerp wordt het meubel of het interieurbouw project gemaakt en geplaatst. Of het nu een klassiek of modern interieur betreft, u kiest voor Waterink Keukens. U heeft tevens de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen in onze productiehal.

Waterink Keukens is uniek

Maar weinig Keukenzaken hebben een eigen productiehal waar ook interieurbouw op maat werk verricht wordt. Ten slotte hebben wij het voordeel dat in onze werkplaats een spuiterij aanwezig is, waar we complete keukens, kasten, tafels en overig meubilair (over)spuiten.

Wij kunnen wel stellen dat dit uniek is in Nederland en zeker in Overijssel.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op