Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Fabriekskeukens

fabriekskeuken

Ondanks dat Waterink Keukens specialist is in handgemaakte keukens, hebben we een breed assortiment (standaard) fabriekskeukens. Immers wordt onze showroom jaarlijks voorzien van de nieuwste trends op gebied van fabriekskeukens. De nieuwste modellen keukens worden dan weer gepresenteerd. Wij selecteren ieder jaar weer op kwaliteit. Wij hebben budget keukens, maar ook uitgebreide, duurdere modellen. Elke fabriekskeuken wordt nauwkeurig onder de loep genomen, alvorens deze in het assortiment wordt opgenomen.

Waarin onderscheiden wij ons?

Waterink Keukens onderscheidt zich met name in de advisering en begeleiding door vakmensen uit de praktijk. Omdat niet alleen de keuken, maar ook het interieur het uiterlijk van de keuken bepaalt. Is het wel zo prettig dat u wordt begeleid door keukeninstallateurs met interieurbouw ervaring. Mensen uit de praktijk die dus echt verstand hebben van interieur en keukens. Net als het maken en installeren van keukens, maken wij ook meubels op maat.

Bekijk hier complete fabriekskeukens

3 Soorten keukens

  • Landelijke keukens
  • Moderne keukens
  • Stoer landelijke keukens

Duurzame keukens

Wij kiezen bewust voor duurzame keukens. Voor de productie van onze keukens is 37% minder hout nodig. Hierdoor worden bossen gespaard. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van snelgroeiend mais en andere éénjarige planten. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van onze keukenmaterialen.

greenline keukens

Bijkomend voordeel is dat door het gebruik van snelgroeiend mais er 30% gewicht wordt bespaard op de keukenmaterialen. U kunt zich voorstellen dat dit de verwerking en het transport makkelijker maakt.

Daarom kiest u voor onze fabriekskeukens:

Waterink Keukens heeft kwaliteit fabriekskeukens in het assortiment:

  • Betaalbare kwaliteitskeukens
  • Ruime keuze in kleuren en materialen
  • Jarenlange (interieurbouw) ervaring in het keukenvak
  • Goed bereikbaar via e-mail en telefoon
  • Vakkundig en flexibele team medewerkers
  • Keukens worden gebruiksklaar opgeleverd
  • Ontspannen contact (de koffie staat klaar)

Een aantal fabriekskeukens op een rij

Fabriekskeukens in de praktijk

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact