Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

De werkwijze van Waterink Keukens

Waterink Keukens is ervaren in keuken, interieur en design. Al jaren maken wij keukens op maat, leveren wij keukens en renoveren wij keukens. Wij plaatsen keukens in heel Nederland. Dit kunnen op maat gemaakte keukens zijn, maar ook fabriekskeukens.

De keuze van een keuken

Wij maken keukens in de stijl die u wenst. Van klassieke keukens tot moderne keukens, van retro modellen tot design keukens. Onze showroom staat boordevol showroom model keukens. Kortom inspiratie alom.

Praktische functionele keuken

Voordat u aan een nieuwe keuken begint, moeten uw wensen ook vertaalt worden naar een praktische keuken. Waar komt de vaatwasser, hoe groot wordt het kookgedeelte. Of kiest u voor een kookeiland en past dat überhaupt wel? Bij Waterink Keukens krijgt u hier snel antwoord op. Wij kunnen ruimtelijk denken en dit voor u schetsen of ontwerpen.

Het ontwerp

U heeft inspiratie opgedaan en u bent er inmiddels wel uit wat de uitstraling wordt van uw keuken. Maar hoe het een en ander er precies komt te staan wordt vertaald in een ontwerp. Wij hebben de programmatuur om in de juiste verhoudingen uw nieuwe complete keuken te presenteren.

Offerte

Bent u tevreden over het ontwerp? Dan gaan wij voor u rekenen. Nadat u akkoord bent met de offerte, komen wij langs om de maten op te nemen. Vervolgens spreken we samen af wanneer de keuken wordt geïnstalleerd.

Renovatie van een keuken

Zoals gezegd is het mogelijk om uw keuken te laten renoveren. Wij hebben een ruime werkplaats met een eigen spuiterij. Uw complete keuken kunnen wij in een nieuw jasje steken door de folie te verwijderen en vervolgens volledig in een nieuwe kleur over te spuiten. Zo heeft u nog jaren plezier van uw ‚nieuwe’ keuken.

Ons advies: laat u goed adviseren

Belangrijk voor uw definitieve besluit is een goed en gedegen advies. Wij onderscheiden ons van andere keukenleveranciers, omdat wij zelf keukens maken. Geen mooie en goedkope verkooppraatjes. Wij zijn doeners en we willen mooie keukens maken en leveren. U mag dus van ons verwachten dat het advies altijd vanuit de praktijk kennis komt.

Plaatsen van de keuken

Wat de meeste keukenleveranciers niet doen is de installatie van het water naar de kranen en de aansluiting van de elektra voor de apparatuur. Dat wordt meestal door installateurs gedaan. Wij doen dat voor u. Als wij weg zijn is de keuken volledig geïnstalleerd en alle afval opgeruimd.

Werkgebied Waterink Keukens

Waterink Keukenmakerij is gevestigd in Hardenberg. Wij zijn het meest actief in de provincies Overijssel en Drenthe. Maar ons werkgebied is heel Nederland.

Contact

Wilt u meer weten neemt u dan contact op met Waterink Keukens. Wilt u inspiratie opdoen? Dan bent u van harte uitgenodigd in onze ruime showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op