Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Achterwand keuken vervangen

Waterink Keukens verzorgt de keukenrenovatie en kan de achterwand van uw keuken vervangen indien u dit wenst. Wij renoveren keukens van A tot Z.

keukenkastjes

Is er schade aan de achterwand van de keuken?

Heeft u brandschade of waterschade aan de keuken achterwand of laten de tegeltjes los? Is uw keuken misschien toe aan vernieuwing? Waterink Keukens helpt u aan de beste oplossing! Wanneer er sprake is van schade aan de achterwand van de keuken komen de specialisten van Waterink Keukens kijken hoe groot de schade is en waar dit mogelijk op te lossen valt. Dit wordt met u doorgesproken. En waar nodig renoveren of vernieuwen wij de achterwand. Eventueel wordt uw keuken verder geïnspecteerd om oneffenheden of schade. Ook dit kunnen wij voor u restaureren. Het is namelijk ook mogelijk om de folie van de keukenkastjes te verwijderen. En bovendien kunnen wij in onze spuiterij de kastjes overspuiten in elke gewenste kleur.

Een verfrissende stap

Een nieuwe keukenachterwand geeft de keuken een volledig andere look. Zo kunt u de keuken opknappen zonder de hele keuken te vervangen. Wij bieden u de mogelijkheid langs te komen in onze showroom en rond te neuzen in onze grote collectie tegels en andere achterwanden om ideeën op te doen voor een nieuwe achterwand.

Zie ook: opnieuw betegelen keukenachterwand

Keukenrenovatie

Waterink Keukens helpt u graag bij uw keukenrenovatie. Meer informatie hierover vindt u hier.

Problemen aangaande de keukenachterwand

Er kunnen problemen ontstaan aan uw bestaande keukenachterwand. Wellicht is er sprake van:

Verwante informatie

Diensten

Meer weten?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op