Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Nieuws

Al het nieuws omtrent Waterink Keukens, nieuwe keukens en renovatie van keukens vindt u hier.

Waterink Keukens & Interieur, meer dan gewoon een keuken!

De keuken. Het kloppend hart van je huis. Hier wordt gekookt, gepraat, gegeten, getroost, gelachen en gehuild. Hier worden plannen gesmeed, problemen opgelost, fijne herinneringen opgehaald en dromen gedroomd.

Lees verder
Slim keukengebruik

Even stilstaan bij… Slim keukengebruik

U staat er misschien niet direct bij stil, maar maak een groene keuze! Waterink keukens helpt u graag met het maken van bewust en slim keukengebruik!

Lees verder

Perfect met elkaar te combineren

Antraciet met oog voor detail, een perfecte combinatie voor uw keuken en apparatuur van Pelgrim. U kunt zich bij ons laten adviseren door een afspraak bij ons te maken.

Lees verder

Breng uw nieuwe keuken tot leven

Voordat u begint aan een nieuwe keuken is het goed om voorbereid te zijn. Uiteraard kunt u zich bij ons laten inspireren door in onze showroom een kijkje te komen nemen.

Lees verder
magnetron kopen

Magnetron kopen? Let hier op!

Wilt u steeds meer gemak bij het bereiden van uw maaltijden? Uw gezonde maaltijden klaar maken op een makkelijke en snelle manier? Welke magnetron past het beste bij uw kookstijl?

Lees verder

Samen genieten in de keuken tijdens de feestmaand

Deze feestmaand verloopt net even iets anders dan de voorgaande jaren, maar dat mag de pret niet drukken. Feest mag gevierd worden! Waterink Keukens helpt u graag aan een aantal handige tips.

Lees verder

Wat doen wij als de keuken geïnstalleerd is?

Eindelijk is het dan zo ver: de keuken is geïnstalleerd! U hebt bewuste keuzes gemaakt en u neemt de tijd om de de opties van nieuwe apparaten te bekijken en uit te proberen.

Lees verder

Steeds meer aandacht voor keukendesign

Inmiddels is bij iedereen wel bekend dat oktober jaarlijks traditioneel de woonmaand is. In deze maand staan diverse bladen bol van trends en blikken ze vooruit op het komende jaar.

Lees verder

After Summer Specials van vtwonen

Deze nazomer ook bij Waterink Keukens: After Summer Specials van vtwonen. Van 15 september t/m 30 november 2020 krijgt u bij aankoop van minimaal 45 m2 aan actietegels een vtwonen cadeaukaart t.w.v. € 300,- cadeau.

Lees verder

De Keuken is de centrale plek in uw huis

De keuken is het centrale punt, het hart van je huis. Hier komt iedereen samen en ’s ochtends is het in de keuken spitsuur. De keuken is tevens de plek waar het ontbijt wordt gemaakt, de koffie wordt ingeschonken, maar ook de broodtrommels worden gevuld.

Lees verder

Quooker Fusion Actie

Bij aankoop van een complete keuken vanaf € 5000,- betaalt u slechts €495,00 voor een Quooker Fusion PRO3VAQ chroom.

Lees verder

Werkplaats gereed voor verhuizing

Eindelijk is het dan zover. Wij kunnen onze nieuwe werkplaats gaan inrichten. Het complete machinepark zal in de komende weken worden verhuisd naar onze nieuwe locatie.

Lees verder

Waterink Keukens verhuist

Eindelijk is het dan zover. Na enkele weken overleg, ideeën en onderhandelingen, kunnen wij mededelen dat wij het oude Poppodium hebben gekocht.

Lees verder

Wij gaan verhuizen naar een nieuwe locatie

U heeft het ongetwijfeld al gehoord of gelezen: Waterink Keukens gaat verhuizen! Vanaf 3 december 2018 wordt Jan Weitkamplaan 14A in Hardenberg onze nieuwe locatie.

Lees verder