Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Aanschaf en vervanging keukenapparatuur

Waterink Keukens verzorgt de levering en montage van keukenapparatuur in uw keuken. Wij bieden keukenapparatuur aan als onderdeel van een complete keuken maar ook als losstaande onderdelen. Zo hebben wij ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen in ons assortiment.

Keukenapparatuur, wat wil jij?

Gebruiksgemak

Goede keukenapparatuur vergroot het gebruiksgemak van uw keuken. En dat is prettig. Van belang is vooraf goed na te denken over het gebruiksgemak van de apparatuur. Wat vindt u belangrijk in de keuken? Wat wilt u met de apparatuur bereiken?

Keukenapparatuur in de praktijk

Een klant meldt bij de aanschaf van een nieuwe keuken dat ze deze keer graag een grote oven in de keuken wil. Bij de vorige keuken heeft zij namelijk een oven aangeschaft waarin net geen standaardovenschaal paste. En dat terwijl ze zo graag ovenschotels voor het hele gezin klaarmaakt. Het lijkt logisch om na te denken over dergelijke vraagstukken.

Merken keukenapparatuur

Waterink Keukens is leverancier van:

 • Exquisit
 • Etna
 • Pelgrim
 • Bauknecht
 • Bosch

Soort keukenapparatuur

Waterink Keukens levert diverse soorten keukenapparatuur:

Levering bij de keuken

Doorgaans levert Waterink Keukens volledige keukens inclusief inbouwapparatuur. In het eerste gesprek inventariseren wij uw wensen. Aan de hand hiervan komen wij met een ontwerp en bijpassende prijsopgave.

Oude apparatuur meenemen?

Het is ook mogelijk apparatuur uit de ‘oude’ keuken mee te nemen naar een nieuwe keuken. Wanneer uw vaatwasser nog maar een jaar oud is snappen wij dat u niet weer wilt investeren in een nieuwe vaatwasser.

Apparatuur via internet kopen?

Soms kiezen klanten ervoor apparatuur via internet (of een andere weg) te bestellen. Dit kan u her en der prijsvoordeel opleveren. Keerzijde is dat u bij eventuele schade aan de apparatuur met verschillende partijen te maken hebt. In alle gevallen gaan wij met u in gesprek om goede afspraken te maken.

Repareren en vervangen kapotte apparatuur

Wanneer apparatuur kapot gaat is reparatie stap één. Is dit niet mogelijk dan praten we over vervanging van de keukenapparatuur. Deze werkzaamheden kan Waterink Keukens voor u uitvoeren.

Montage en plaatsing

Waterink Keukens onderscheidt zich door een snelle, nette en volledige aflevering van het project. Dit kenmerkt zich in een aantal uitgangspunten:

 • U kunt bij ons terecht voor budgetkeukens en handgemaakte keukens.
 • Een ontwerp op maat (wij kijken uit naar uw wensen).
 • Een keuken op maat (bijna alles kan).
 • Gebouwd door een team wat nog puur vakmanschap kent (en daar zijn wij trots op).
 • De keuken wordt gebruiksklaar geplaatst (wanneer wij weg zijn kunt u de keuken gebruiken).
 • Wij verzorgen de afvoer van het afval (scheelt u een dag afval ruimen).
 • Vlotte communicatie, korte lijnen (voorkomt een hoop frustratie).

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op